GTARP mod

Započeo Agent 47, Januar 10, 2018, 11:42:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje:Imam GTARP v1.5v i dali se isplati raditi na njemu preveo sam ga celog i ima li nekih bugova na njemu ako mi mozete reci i da li ima neka novija verzija od 1,5 i posalji ako ima :D
Komentar:Budite jasni
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Iskreno ne isplati se jer je dosta star sistem cuvanja/ucitavanja podataka, mora imati bugova jer je jako star mod, takodje optimizacija ne vjerujem da je na nekom visokom nivou, sve zavisi od tebe ako imas znanja i volje mozes nesto i postici ali treba dosta truda (da prebacis mod u yini/mysql, novi AC, sistemi su stari itd..), mada i sam znas kako je danas na SAMPu tesko je uspjeti.
HARD WORK BEATS TALENT

@MrToretto Nebih ja da uspem oovo mi je samo zanimanje ubacicu JunkBuster za sada

Ne preporucujem JunkBuster toliko je star uff.
Kao sto Torreto kaze moras imati znanja i volje da nesto napravis od toga.

Pa koji onda da uzmem ako ne JunkBuster majke ti ?

Citat: Lazis poslato Januar 10, 2018, 19:28:06 POSLE PODNE
Pa koji onda da uzmem ako ne JunkBuster majke ti ?
Napravi sam tetke ti,
ne budi glup, koji god da nadjes otvarat ces topice tipa "AC MI KIKUJE BEZ RAZLOGA", jer ni jedan ne moze bit kompatibilan sa modom osim koji je radjen specij. za taj mod..
@OFFTOPIC
@Amain  brt ae lock: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=118401.0
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Prošlo 48h bez ikakvog odgovora na temu.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci