Pomoc oko igre

Započeo tariq13, Januar 03, 2018, 19:37:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima...
Molim vas za savjet....naime moze li mi iko objasniti kako se napreduje u levelima?
Vec duze vrijeme igram SAMP i stalno sam level 1.
Molim vas kako se napreduje na vise nivoe?

Pogresan PDF...
@tema AFK uglavnom (tj. sati igre xD), ako su SAMP Balkan serveri... Isto sranje

Hvala puno na odgovoru.
Uglavnom znaci treba igrati i igrati :-)

Citat: tariq13 poslato Januar 03, 2018, 20:51:37 POSLE PODNE
Hvala puno na odgovoru.
Uglavnom znaci treba igrati i igrati :-)
Na nekim serverima ti trebaju 4 sati kako bi postigao level 2. Uvek je uglavnom razlicito.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala jos jednom...
Iskren da budem malo mi je cudno jer moj mali nekada zna provesti i citav dan igrajuci, ali ne mrda sa levela 1,

Citat: tariq13 poslato Januar 03, 2018, 21:04:16 POSLE PODNE
Hvala jos jednom...
Iskren da budem malo mi je cudno jer moj mali nekada zna provesti i citav dan igrajuci, ali ne mrda sa levela 1,
Postoje vise vrste SAMP servera, jedna je RP sto u prevodu znaci "Simulacija pravog zivota" a tu je i FR u prevodu "Slobodnja voznja" zatim dolazi DM u prevodu "Mec/ovi smrti" i tu je TDM "Timski mecovi smrti".
Kod DM/FR modova ne mozes nikako postici sledece a da ne ubijes igraca. Dok sa druge strane na RP serverima mozes podizati levele tako sto skupljas odredjene satove.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala puno svima na odgovorima.
Molim vas zasto mi se desilo da sam nakon sto sam sasvim normalno igrao igricu i sve bilo ok, sljedeci put kada sam usao na server da igram nasao sam se u zatvoru na 1 sat.
Pisalo mi je "Vi ste zaduzeni, morate da sacekate sljedecu platu da bi ste dobili 7190 ili idete u zatvor a ja sam samo radio svoj posao dostavljac pizza nisam nikom nista uzeo samo me od jednom bacilo u zatvor.