BCS Tournaments Sheme Creator

Započeo Balcan CS, Avgust 23, 2010, 17:56:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zeliv da vas upoznam sa novim projektom Balcan CS Tima,znaci radi se o jednostavnom programu koji za osnovnu funkciju ima pravljenje sema za turnire,za sad je uradjeno samo za finale i polufinale,kako ce i ostati u prvoj stabilnoj verziji dok u verziji 2 + mozete ocekivati dosta novih mogucnosti,program nije ni blizu zavrsetka ali cu vam ovdej dati samo par slika i download link beta verzije...

Evo par slicica da vidite kako projekat izgleda:

DOWNLOAD LINK:

http://balcan-cs.com/index.php?topic=151.0

ovo nije lose, ali evo vam prijedlog... napravite da kad kliknes ekipu ili desni klik na nju ili sta ja znam da ona ide u sljedece kolo..... i popravite jer se nemoze dva puta kliknut na ekipu...

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Avgust 23, 2010, 18:25:25 POSLE PODNE
ovo nije lose, ali evo vam prijedlog... napravite da kad kliknes ekipu ili desni klik na nju ili sta ja znam da ona ide u sljedece kolo..... i popravite jer se nemoze dva puta kliknut na ekipu...

Hvala ti na savjetu,kao sto sam rekao ovo je beta verzija samo da pokazem na cemu radim,a to za dupli klik sam bio napravio pa nesto zeznuo u kodu za pozicijama tako da moram ispocetka,a to mi je najtezi dio,ali cu uraditi tako,i taj savjet za drugo kolo cu isto malo bolje protumaciti i razmisliti kako?,sta?,uglavnom hvala ti na savjetu....pozzz