Noobot Launcher Installer Error

Započeo Vasic, Januar 05, 2018, 18:11:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

((( Ovako, posto je ovaj forum zvanicni partner servera Noobot, ja sam resio ovde da postavim taj error, jer tamo skoro niko ne zna (bez uvrede na likove sa foruma).Evo detaljno objasnjenje problema: Ovako, ja skinem launcher sa ovog sajta, i pokrenem ga, on se instalira, i kada zavrsi instalaciju, ne kreira se nikakva precica ili folder, nego samo izbaci ovaj error: Klikni me ovde kako bi video sliku! Ukoliko je mutna slika ovo izbacuje:
Unable to retrieve application files. Files Corrupt in Deployment. Click here to send this error to the deployment server and check for known solutions to this problem. JA SAM UGASIO MOJ ANTI VIRUS, INSTALIRAO SAM NET FRAMEWORK 4 jer WINDOWS XP NE MOZE PODRZATI VECI, GLEDAO SAM RESENJA, I ISAO NA LINK SA OVOG SAJTA ALI NEMA OVOG ERRORA,AKO NEKO MOZE DA MI POMOGNE, A TOLIKO ZELIM IGRATI NA OVOM SERVERU <3 )))

Poslednja Izmena: Januar 05, 2018, 18:14:26 POSLE PODNE od Vasić™
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Verovatno ti je nesto do sistema, jer meni launcher radi na win 7 bez problema.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 05, 2018, 18:14:17 POSLE PODNE
Verovatno ti je nesto do sistema, jer meni launcher radi na win 7 bez problema.
I Pre sam ja skidao ovaj launcher, ali bila je malo starija verzija, ali ova najnovija ne radi. Ima li neko link od te malo starije verzije?
@Raptorâ,,¢ @Vodka Play
Poslednja Izmena: Januar 05, 2018, 18:17:05 POSLE PODNE od Vasić™

Ovaj problem se desava kad klijent (ti) nema instaliranu .NET framework verziju koju aplikacija zahtjeva a to je 4, 4.5..

Citat: Cadilab poslato Januar 05, 2018, 18:21:59 POSLE PODNE
Ovaj problem se desava kad klijent (ti) nema instaliranu .NET framework verziju koju aplikacija zahtjeva a to je 4, 4.5..
Jeb! ga.
Moze li se preuzeti starija verzija? @Cadilab

Pa trebalo bi da moze, desni klik i Restore previous versions posto aplikacija koristi click once deployment.
Medjutim to ne bi trebao raditi, nije updejtovan bez razloga, bolje da sacekas Vodku da ti odgovori.

Ok :D