[POMOC]:/enter /exit

Započeo [PL]Renato Melo, Avgust 23, 2010, 17:21:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako iman problema kod /enter i /exit komande,a problem je u tome ako stavim npr dva ili tri ista interiora ,npr ja san radije 3 banke i sad jedna je kraj pd,druga je kraj burg-a,i treca je kraj plaze,i sada kada udjem u prvu banku sve je uredu al kada idem /exit izbaci me kraj 3,SetPlayerVirtualWorld sam namjestija kod /enter komande i isto kod /exit komande sam namjestija SetPlayerVirtualWorld 0,a kod enter komande idu po redu virtualworld al sve napravin i jednostavno nece.Vrlo bi bija zahvalan ako ko zna :)

Ni ti nisi napisao da li je ovo GF ili ne. Ali čim ovako pitanje, verovatno koristiš GF.

Ako koristiÅ¡ GF, vidi da li možda imaÅ¡ u pInfo "parametar" koji se zove pVirWorld. Ako ga imaÅ¡, koristi njegove vrednosti. Ako ga nemaÅ¡, napravi ga (pogledaj kako je uraÄ'eno napr pAdmin).
Isto tako napravi i bizworld. Kada ulaziš u bizworld (koji je različit kod svakog biza), VirWorld od igrača uzima VirWorld od bizza. Kada izlaziš, proveravaš koji je VirWorld igraču, ako je napr 12 neka ga porta tamo, ako je 13 na drugu poziciju.

EDIT: VirWorld za bizz bi se trebao nalaziti u bInfo. Ako ga nema, napravi ga.
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2010, 18:48:01 POSLE PODNE od mikec