TextLabela

Započeo Snike02, Decembar 08, 2017, 10:14:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: TextLabela kada prodajesh firmu na igraca
Detaljan opis savjeta: Pa imam textlabela za firme i kada prodajesh firmu na igraca ne se menja to Vlasnik: si ostanuje isti nick ali ustvari vlasnik se smenio ako moze da objasni neko kako da napravim kada se prodaje firma da se meni vlasnika na textlabela
Komentar:

[pawn]format(string,sizeof(string),"[ %s ]\nVlasnik: %s\nLevel: %d\nCena: %d$\nAdresa: %d\nIznuda: %s",FirmaInfo[fNaziv],FirmaInfo[fVlasnik],FirmaInfo[fLevel],FirmaInfo[fCena],b,FirmaInfo[fIznuda]);
            FirmaLabel = Create3DTextLabel(string ,0x80FFFFC8,FirmaInfo[fUlazX], FirmaInfo[fUlazY], FirmaInfo[fUlazZ],30.0, 0, 1);[/pawn]

[pawn]if(dialogid == DIALOG_PRFIRMAPRIH)
   {
        if(!response) return 1;
      new i = PI[playerid][pPosedovanjeFirme];
      if(response)
       {
           new id = PonudioIgrac[playerid];
         if(PI[playerid][pLevel] < 3) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vi niste level 3+!");
         if(CijenaProdaje[playerid] <= 0) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Prodavac nije odrediu cenu!");
         if(PI[playerid][pNovacDzep] < CijenaProdaje[playerid]) return SCM(playerid,-1,""JCRVENA"ERROR: "SVCRVENA"Nemate dovolno novac!");
            if(!IsPlayerConnected(PonudioIgrac[playerid])) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"Igrac koj vi ponudiu je offline!");
         if(PI[playerid][pPosedovanjeFirme] != -1) return SCM(playerid,-1,""JCRVENA"ERROR: "SVCRVENA"Vec posedujesh firmu!");
         if(PI[id][pPosedovanjeFirme] == -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Taj igrac nema firmu!");
         PI[playerid][pPosedovanjeFirme] = PI[id][pPosedovanjeFirme];
           PI[id][pPosedovanjeFirme] = -1;
           strmid(FirmaInfo[PI[playerid][pPosedovanjeFirme]][fVlasnik], GetName(playerid), 0, strlen(GetName(playerid)), 999);
            g_NovacMinus(playerid, CijenaProdaje[playerid]); g_NovacPlus(id, CijenaProdaje[playerid]);
            SCMF(playerid,-1,""ZUTA"Uspesno si kupio firmu od igracu %s!",GetName(id));
            SCMF(id,-1,""ZUTA"Uspesno si prodao firmu na igracu %s!",GetName(playerid));
         CijenaProdaje[id] = 0; CijenaProdaje[playerid] = 0;
          PonudioIgrac[id] = -1; PonudioIgrac[playerid] = -1;
          KomeProdaje[id] = -1; KomeProdaje[playerid] = -1;
          SavePlayer(playerid); SavePlayer(id);
      }
      if(!response)
      {
         CijenaProdaje[playerid] = 0; CijenaProdaje[KomeProdaje[playerid]] = 0;
          PonudioIgrac[KomeProdaje[playerid]] = -1; PonudioIgrac[playerid] = -1;
          KomeProdaje[KomeProdaje[playerid]] = -1; KomeProdaje[playerid] = -1;
          SCM(playerid,-1,""ZUTA"Odbivte da kupite firmu!");
      }
   }[/pawn]

Citat: Snike02 poslato Decembar 08, 2017, 10:33:57 PRE PODNE
Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Decembar 08, 2017, 10:24:33 PRE PODNE
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Update3DTextLabelText
I ja sam to naso coek ali tamu ti pisuje za celi tekst,meni ne treba celi tekst da smenim treba da smenim samo VLASNIK na tu firmu.
Boze... format(string,sizeof(string),"[ %s ]\nVlasnik: %s\nLevel: %d\nCena: %d$\nAdresa: %d\nIznuda: %s",FirmaInfo[b][fNaziv],GetName(playerid),FirmaInfo[b][fLevel],FirmaInfo[b][fCena],b,FirmaInfo[b][fIznuda]);

Facebook - Klik

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Decembar 08, 2017, 10:36:40 PRE PODNE
I ja sam to naso coek ali tamu ti pisuje za celi tekst,meni ne treba celi tekst da smenim treba da smenim samo VLASNIK na tu firmu.
Boze... format(string,sizeof(string),"[ %s ]\nVlasnik: %s\nLevel: %d\nCena: %d$\nAdresa: %d\nIznuda: %s",FirmaInfo[b][fNaziv],GetName(playerid),FirmaInfo[b][fLevel],FirmaInfo[b][fCena],b,FirmaInfo[b][fIznuda]);
Iako pak ne razbiram sta pises,coek moze li samo da mi objasnish nisam ja neki si skripter,prvi put mi je da radim sa Updatetextlabel -_-

Citat: Snike02 poslato Decembar 08, 2017, 10:39:58 PRE PODNE
Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Decembar 08, 2017, 10:36:40 PRE PODNE
Iako pak ne razbiram sta pises,coek moze li samo da mi objasnish nisam ja neki si skripter,prvi put mi je da radim sa Updatetextlabel -_-
[pawn]new str[150]; (Lupio sam vrednost, stavi kako treba, vljd to znas)
format(str,sizeof(str),"[ %s ]\nVlasnik: %s\nLevel: %d\nCena: %d$\nAdresa: %d\nIznuda: %s",FirmaInfo[fNaziv],GetName(playerid),FirmaInfo[fLevel],FirmaInfo[fCena],b,FirmaInfo[fIznuda]);
Update3DTextLabelText(FirmaLabel, 0xFFFFFFFF, str);[/pawn]

Facebook - Klik