Spectate

Započeo Arkoo, Decembar 01, 2017, 21:57:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: N/A
Detaljan opis problema: Problem je u specanju igraca znaci specam igraca i kad igrac napusti ili udje u neki interijer mene server banuje tj. dobijem onu poruku You are banned from this server. i moram relog probavao sam i da promijenim kompletan spectate sistem ali opet isto.
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Default ili mapani interijer
Edit: probaj da getas od tog igraca virtualworld kad udje u int pa sebi setas taj kad on ulazi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Pogledaj kako je u skripti namesteno kad specas
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Roby Maper poslato Decembar 01, 2017, 23:01:08 POSLE PODNE
Pogledaj kako je u skripti namesteno kad specas

znas koliko si mu pomogo,nisi svjestan

Je li imaš anti cheat za interior changer?, moguće da te on kick / ban sa servera.. it worth to check ;)

Ako nije to, probaj povećati ackslimit u server.cfg, tj. prvo u logovima vidi dali imaš poruku: Warning: client exceeded 'ackslimit'...
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2017, 00:10:42 PRE PODNE od Ino42O
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Decembar 02, 2017, 00:06:06 PRE PODNE
Je li imaš anti cheat za interior changer?, moguće da te on kick / ban sa servera.. it worth to check ;)

Ako nije to, probaj povećati ackslimit u server.cfg, tj. prvo u logovima vidi dali imaš poruku: Warning: client exceeded 'ackslimit'...
Koristim junkbuster ali opet ima provjera za admina tako da nebi mogao on da me kick/ban tj kao sto sam gore napisao nije pravi ban, a to za ackslimit  naso sam nesto (Limit: 3000/sec) kaze da je limit 3000 sta ja sad tu trebam :D

Stavi u server.cfg ackslimit 5000
Software Developer

Nez jesi rijesio al evo ovako uradi,stavi na anticheat za teleport da ne bana admina,jer ako on mijenja int mijenja i lokaciju sto anticheat prepozna kao portanje i bana te.Stavi provjeru ili stavi da nije full zastita kad ima neko od admina tu