XAMPP problem, include ne radi

Započeo #levat4life, Januar 06, 2018, 18:57:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mein code:

<?php define('PATH_ROOT',__DIR__);require PATH_ROOT . '\app\classes\start.php';

moja greska
Warning: require(D:\xampp\htdocs\template\portal\app\classes\start.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\xampp\htdocs\template\portal\index.php on line 4

Fatal error: require(): Failed opening required 'D:\xampp\htdocs\template\portal\app\classes\start.php' (include_path='.;d:\xampp\php\pear') in D:\xampp\htdocs\template\portal\index.php on line 4

Razumije li se neko u ovo, nemojte napominjati odgovore tipa pogledaj u php.ini da li je tocan path, vidite i ovdje u erroru da je tocan, nalazi se na D disku, pokusao sam do toga path nakon \pear\ staviti PEAR jer i to ima, ali nece, pokusao sam sa / ne \ isto nece, promjenio sam sa UNIX include_path na za windows include_path, isto nece, ne znam dalje, a zivcira me nenormalno  ::)

Postoji li ta datoteka uopće D:\xampp\htdocs\template\portal\app\classes\start.php
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Januar 06, 2018, 19:08:16 POSLE PODNE
Postoji li ta datoteka uopće D:\xampp\htdocs\template\portal\app\classes\start.php
Nije do toga bilo, rijesio sam problem, u pear\PEAR folderu nema System.php koja je glavna za pokretanje, zasto je nema ne znam ni sam, samo sam trazio i upucen na to...

Ipak ti hvala!