Oko MYSQL

Započeo Kikindic, Novembar 21, 2017, 18:54:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: City of Angels
Detaljan opis problema: Dakle, pokusavam mod povezati sa SQLom. Udjem tamo na stranicu gde trebam udjem u database i idem kao ono new database, stavim tu ime root (te database). Oke, kreiram sve to i odem na SQL i kopiram onaj cijeli mysql.log i prebacim to u text document. Kopiram sve to iz text dokumenta i stavim na SQL. Izbaci mi kao nekakav Eror Fatal Java Script i jos neki Error 200 i idem GO i nece mi pise mi samo loading i tjt
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/LNBrj

ne razumem se nes mng u mysql al moras databazu povezati sa mysql data bazom na nekom od webhostinga o tome ako ne znas pogledaj na netu npr kako povezasi samp gamemode sa mysql databazom ima par videa, ako sam te lepo skapirao :D
Srbija RolePlay v1 - uskoro

Prvo da povezes kreiras novu databazu sa imenom koji se nalazi u pawnu MYSQL_DATABASE ako postoji ili kako vec. Dalje da bi ubacio databazu ne koristis mysql log to ti je log da ti prijavi moguce greske i warninge koje citas kad nesto nisi uradio kako treba. Ako u modu postoji databaza nacices na kraju .sql e to imortujes u tu databazu koju si kreirao, ako nema kreirace je server kad ga pokrenes ako se na OnGameModeInit nalazi tipa CREATE TABLE IF NOT EXISTS, ako nema moras sam da napravis. Nadam se da si me razumeo bar malo
Poslednja Izmena: Novembar 22, 2017, 00:29:11 PRE PODNE od \nLucius

Citat: \nLucius poslato Novembar 22, 2017, 00:26:06 PRE PODNE
Prvo da povezes kreiras novu databazu sa imenom koji se nalazi u pawnu MYSQL_DATABASE ako postoji ili kako vec. Dalje da bi ubacio databazu ne koristis mysql log to ti je log da ti prijavi moguce greske i warninge koje citas kad nesto nisi uradio kako treba. Ako u modu postoji databaza nacices na kraju .sql e to imortujes u tu databazu koju si kreirao, ako nema kreirace je server kad ga pokrenes ako se na OnGameModeInit nalazi tipa CREATE TABLE IF NOT EXISTS, ako nema moras sam da napravis. Nadam se da si me razumeo bar malo
Nece buraz, kaze kao prevelik je file, sta da uradim povodom toga ?