[POMOC]Streamer!!!

Započeo MaTTaTa, Avgust 21, 2010, 23:50:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

koristim streamer CreateDynamicObject ali mi opet objekata neki nema ??? zanima me koliko taj streamer omogucuje dodatni objekata ??

1.Nisi naveo koji streamer.
2. Ko boga te molim pisi normalne recenice.
3. Jesi li sve dobro ubacio?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Po ovim koracima sam radio i taj streamer koristim??

1.Skiniti Streamer: http://www.mediafire.com/?vmrydomtny0
_________________________________________________________________________________________________
2.Kada ste skinuli strimer,raspakujete i folder plugins dodate ispod foldera scriptfiles
_________________________________________________________________________________________________
3.Otvorite server.cfg i dodate liniju plugins:
Primer:

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password
maxplayers 100
port 7777
hostname Ime vaseg servera
gamemode0 Ime vaseg Moda
filterscripts
plugins streamer
announce 0
query 1
weburl
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
______________________________________________________________________________________
4.Udjete u vas mod i dodate:
#include <streamer>
_______________________________________________________________________________________
5.Kada dodajete objekte umesto CreateObject() upisite samo CreateDynamicObject()
_______________________________________________________________________________________
6.To je sve.Nadam se da sam nekim ljudima pomogao
Ako nebudete uspeli mozete me kontaktirati preko
MSN: [email protected]
Xfire: plawi
i naravno preko PM!!!

Jesi stavio objekte u ovom obliku? CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:distance = 200.0);

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ewo u kakom je obliku

CreateDynamicObject(3439,1220.59423828,-909.50177002,41.49603271,180.68505859,0.00000000,0.00000000)

Jel to tebi izgleda normalno?? meni bas i ne, to popravi i vidjeti ces ih.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ok sta jos moram dodati na kraj ??

Hm, ja mislim da si koristio ispravan oblik....  isti kao CreateObject, samo je CreateDynamicObject... a baÅ¡ tako si i ti uradio.

E da, zaobravio si tačku zarez napisati. :P

Btw, a da li si siguran da pokrećeš pravi mod na serveru? Ili možda nisi compile mod? :O
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2010, 02:05:18 PRE PODNE od mikec