MissinfBracket Finder

Započeo Unkovic, Novembar 10, 2017, 16:16:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje: Missing Brackets
Komentar:Ima li nesto sto ce 1000% pomoci u pronalazenju izgubljenih i izostavljenih { } ??
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=291018

probaj ovo,ako ne pomogne onda vidi sta si zadnje radio na skripti pa tu si negdje izostavio {}

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 10, 2017, 16:19:00 POSLE PODNE
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=291018

probaj ovo,ako ne pomogne onda vidi sta si zadnje radio na skripti pa tu si negdje izostavio {}

Ma krsina je to, napise samo gde su otvorene a gde zatvorene zagrade
Unkovic.

Pa nema bas, ako ces iskreno, ali mozes koristiti od iPleomaxa (ja mislim da je od njega) bracket finder koji prilicno dobro regulise, cesto izbaci pogresno ali makar znas u kojoj oblasti si fulao, i ako vec imas problema sa tim koristi Sublime Text 3 jer u njemu mislim kad kliknes na bracket automatski trazi svoj zatvoreni/otvoreni u zavisnosti od toga kakav je taj bracket.

Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 19:10:32 POSLE PODNE
Pa nema bas, ako ces iskreno, ali mozes koristiti od iPleomaxa (ja mislim da je od njega) bracket finder koji prilicno dobro regulise, cesto izbaci pogresno ali makar znas u kojoj oblasti si fulao, i ako vec imas problema sa tim koristi Sublime Text 3 jer u njemu mislim kad kliknes na bracket automatski trazi svoj zatvoreni/otvoreni u zavisnosti od toga kakav je taj bracket.

Aj posalji taj link od tog findera molim te 500â,¬ cu ti dat
Unkovic.

Citat: Unkovic2405 poslato Novembar 10, 2017, 19:11:33 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Novembar 10, 2017, 19:10:32 POSLE PODNE

Aj posalji taj link od tog findera molim te 500â,¬ cu ti dat

Evo uploado sam ga samo za tebe: Klik
Dobit ces podatke o ziro racunu na pp hahaha