ponovno sa vama

Započeo [MRP]Gunjac, Avgust 21, 2010, 01:45:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, evo nakon dugo vremena stanke i odsutnosti ne samo od ovog foruma nego i uopće od gaming lifea ponovno se vraćam (premda nekim ljudima na ovom forumu neče biti drago Å¡to me ponovno vide al čisto me nezanima) mnogi me se možda sjećaju a ko me nezna ako hoće može me upoznat (preko PM)...uglavnom svi koji znaju ili su možda čuli za SmartEx Balkan zajednicu (ja sam bio vlasnik) nakon 1 godinu rada se ugasila možete i zaključit i sami (po broju igrača..neodržavanju servera i foruma i slično) doÅ¡ao sam na ideju da ugasim SmartEx i sa @ExtremePower-om počmem radit na novom projektu Mexico RolePlay za kojega ste vjerovatno čuli...eto to bi bilo par riječi ukratko, ako vas neÅ¡to zanima ili imate kakvo pitanje slobodno me kontaktirajte na PM ili na e-mail adresu: [email protected]

@ExtremePower: Poručuje ti Gunjac pomoću inboxa da je vidija, sad je na mobu pa nie na forumu dbl :D

Correlli

Kao što sam ti već rekao - teme tipa "zbogom", "evo me opat nazad" idu na posebno mjesto a to jest "Glavni razgovor" tema. A ako se vratiš kao što je u tvome primjeru, onda nije problem da otvoriš novu temu u pod-forumu "Predstavite se!".

I pročitaj pravila foruma u primjeru ako si ih zaboravio, ustvari bolje je da ih pročitaš iako ih nisi zaboravio jer su se promjenila.