Koji pas?

Započeo Depay01, Oktobar 28, 2017, 21:21:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, evo ovako zelim uzeti nekog psa a ne znam koji je najbolji, tj neznam koju rasu psa da uzmem.. pa bih zeleo da mi vi u komentar date neki predlog.

Pitanje ti je takvo da bih sad skočio kroz prozor i to zatvoren.

Pas ili bilo koja životinja slična je za tebe, ne za druge ljude, ti ćeš provoditi vrijeme s njim i moraš naći ono što tebi odgovara, koliko vremena imaš da se posvetiš životinji, možeš li redovno da je izvodiš, igraš se itd...

Hoćeš sibirskoj haskija? Moraš se pripremiti da dnevno s njim provodiš dosta vremena, da je to pas kome treba dosta dnevne aktivnosti s tim treba ti dosta prostora oko kuće po gdje bi on bio (Umoran haski - sretan haski)

Baset hound - pas koji je lijen, obiteljski pas, za kuću

Ako živiš u stanu to te isto ograničava kakvu pasimnu možeš uzeti, i da ne pričam dalje mogao bih ovako cijeli dan.
Sve je do tebe i ono što se ti misliš da ti je drago i da ti životanja "ulazi" u tvoj budžet. Nije samo uzeti životinju i daj mu hrane bilo kakve, trebaju se neke stvari i kupiti, odvesti kod veterinara na redovne preglede, cijepiti itd itd..

Kao što rekoh, ako nemaš budžet i ako si osoba kojoj brzo dosade stvari nemoj ni uzimati životinju. Da ti neko kaže kakvu pasimnu uzeti, je nemoguće. Prvo najbolje da sam pogledaš šta ti odgovora, a drugo nisi nam dao informacije u kakvim uslovima živiš jer nećeš dovesti njemačkog ovčara u stan ili mal' prostor

LP

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Odluka je na tebi stari moj :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

#A.J.

Imaš pas za kičmu. HAHAHAHHAHAHA :D

Ja imam 2 akite inu vec 6 godina i veoma su dobre... Naravno, odluka je na tebi :D
Stene:
KLIK
Odrastao:
KLIK
Poslednja Izmena: Oktobar 28, 2017, 23:26:06 POSLE PODNE od Shomy Script

Facebook - Klik

Ma kupi nilskog konja, budi unikatan

Citat: Shomy Script poslato Oktobar 28, 2017, 23:24:23 POSLE PODNE
Ja imam 2 akite inu vec 6 godina i veoma su dobre... Naravno, odluka je na tebi :D
Stene:
KLIK
Odrastao:
KLIK
To onaj ker sa MEME Dogee xD @Shomy Script
@Slade nek uzme prase

Nemački ovčar ja ga imam 2 godine 8)

Citat: MEDO poslato Oktobar 28, 2017, 23:10:52 POSLE PODNE
Pitanje ti je takvo da bih sad skočio kroz prozor i to zatvoren.

Pas ili bilo koja životinja slična je za tebe, ne za druge ljude, ti ćeš provoditi vrijeme s njim i moraš naći ono što tebi odgovara, koliko vremena imaš da se posvetiš životinji, možeš li redovno da je izvodiš, igraš se itd...

Hoćeš sibirskoj haskija? Moraš se pripremiti da dnevno s njim provodiš dosta vremena, da je to pas kome treba dosta dnevne aktivnosti s tim treba ti dosta prostora oko kuće po gdje bi on bio (Umoran haski - sretan haski)

Baset hound - pas koji je lijen, obiteljski pas, za kuću

Ako živiš u stanu to te isto ograničava kakvu pasimnu možeš uzeti, i da ne pričam dalje mogao bih ovako cijeli dan.
Sve je do tebe i ono što se ti misliš da ti je drago i da ti životanja "ulazi" u tvoj budžet. Nije samo uzeti životinju i daj mu hrane bilo kakve, trebaju se neke stvari i kupiti, odvesti kod veterinara na redovne preglede, cijepiti itd itd..

Kao što rekoh, ako nemaš budžet i ako si osoba kojoj brzo dosade stvari nemoj ni uzimati životinju. Da ti neko kaže kakvu pasimnu uzeti, je nemoguće. Prvo najbolje da sam pogledaš šta ti odgovora, a drugo nisi nam dao informacije u kakvim uslovima živiš jer nećeš dovesti njemačkog ovčara u stan ili mal' prostor

LP
Nisam osoba koja brzo dosadi zivotinja, imam uslove da je cuvam.. nego eto postavio sam ovu temu cisto samo da vidim koji pas je najbolji za uzeti i cuvati...

-Hvala svima na dat predlog.

Citat: Muma poslato Oktobar 29, 2017, 02:00:45 PRE PODNE
Tibetanski mastif. :)
Ni kredit mu ne bi pomogao hahaha

Ja imam sneg-belo stene sibirskog haskija, umiljato, zivahno, ali mnogo paznje trazi, a da ne govorimo o kupanjima, jer gde god da ode odmah se prepozna trag prasine na sapama i telu. Tako da njega bih preporucio ako bas zelis prelepog ljubimca.

Uzeo sam staforda svideo mi se  ;D
LOCK