Mape,auta!

Započeo dll, Oktobar 16, 2017, 18:03:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dll

*

Skripta koju koristim:Insanity Gaming
Detaljan opis problema:Pa nema automobila i mapa itd da se udje u banku itd...!! Samo komande
Dio skripte:?/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): :-\ Nemam inc npr portam se do banke nema mape niti se moze uci u banku i tako kod policije burga itd...

Ako moze pomoc!?

Oko cega tebi uopste treba pomoc?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ako ti niko ne pomogne pomoci cu ti ja sjutra ujutru.
A nmg ti sad nista nisam na komp pa nmg nista. Reci cu ti sve sjutra ujutro.

Ako ti neko drugi ne pomogne

Sejnur trebaju mu auta i ulasci u intove
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Jednostavno nadjes novu mapu, zatim je ubacis tamo gde su ti ostale mape (ako ih imas) ako ne, ja msm da mape idu pod OnGameModeInit(ako gresim neka me neko ispravi) a brisanje objekata (RemoveBuildingForPlayer) ti ide pod OnPlayerSpawn.
Primer ubacivanje mapa:
Ovaj kod (tvoj umesto ovog mog) dodas pod OnGameModeInit

CreateDynamicObject(1361, 1342.05566, -1472.37109, 13.21633,   0.00000, 0.00000, 0.00000);

Recimo sad za ulaz banke, nadjes komandu/slovo na koje ti se ulazi u banku i samo promenis poziciju na kojoj ce ga postaviti.
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2017, 18:40:21 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

dll

*

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 16, 2017, 18:39:16 POSLE PODNE
Jednostavno nadjes novu mapu, zatim je ubacis tamo gde su ti ostale mape (ako ih imas) ako ne, ja msm da mape idu pod OnGameModeInit(ako gresim neka me neko ispravi) a brisanje objekata (RemoveBuildingForPlayer) ti ide pod OnPlayerSpawn.
Primer ubacivanje mapa:
Ovaj kod (tvoj umesto ovog mog) dodas pod OnGameModeInit

CreateDynamicObject(1361, 1342.05566, -1472.37109, 13.21633,   0.00000, 0.00000, 0.00000);

Recimo sad za ulaz banke, nadjes komandu/slovo na koje ti se ulazi u banku i samo promenis poziciju na kojoj ce ga postaviti.
Znam vako da ti pojasnim jasnije.
Mod je perfektan radi sve komande itd...Ali kada ocu da se portam do banke sve normalno port se nema mape ona obicna kao u GTA San Andreas i nema ulazak u interior F il tak nesto i tako svaka mapa !

Pa ubacis nove mape, nije uopste tesko...
Mozes recimo da napravis komandu /enter koristeci IsPlayerInRangeOfPoint
Kada ubacis mapu banke/neceg ostalo. Odes ingame i stanes kod vrata banke/ulazka banke i ukucas /save. Odes u My Documents>GTA San Andreas User Files>SAMP>savedpositions i kopiras poziciju.
Primer komande  za ulaz:

YCMD:enter(playerid,params[],help)
{
	if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 1550.5988, -2171.6187, 13.0231)) //PROMENI POZICIJU
	{
              SetPlayerPos(playerid, 1968.463012, -2044.741699, 29.205747); //ulaz do banke.
        }
return 1;
}
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

dll

*

Moras da ubacis mape/auta rucno i da pravis komande za ulaz/izlaz ili na key pressed i to

Citat: #salvatore poslato Oktobar 17, 2017, 16:31:57 POSLE PODNE
Moras da ubacis mape/auta rucno i da pravis komande za ulaz/izlaz ili na key pressed i to
Zar ne vidis da sam mu istu stvar objasnio? Ne razumem..
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..