Clickable Textdrawovi i aveh

Započeo Sef, Septembar 24, 2017, 14:06:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sef

*

Skripta koju koristim:Lospions
Detaljan opis problema:Pozdrav, ovako imam dva problema kod lospions moda prvi je pravio sam register tdove I namjestio sam sve al baguju se kad kliknem npr email ono otvori dialog za sifru zbog size-a I sad kako da odredim tacan size kolika su I slova?a drugi je aveh komanda koristi selectionmenu I sad prije je radila al kad sam sredjivao nesto oko server ona ne radi ne ispada menu znaci ispadne cursor kao da trebam da selektujem ali menua nema takodje u txt fajlu sam stavio koja vozila trebaju da ispadaju u menu al nece...
Dio skripte:Dacu ako bude trebalo sta..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):///
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Sef

*

Izvinjavam se za dp, zna li neko treba mi hitno fix?
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

u onaj txt/ini/.. fajl za vozila u scriptfiles (ako mislimo na isto) treba da bude ovako
411
451
itd

a imas prije nekoliko tema objasnio sam liku za size
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Sef

*

mozes da mi posaljes te teme a dodao sam u taj txt fajl idove I bili su al nece I dalje...
Life Quotes:

TextDrawTextSize ti je prostor za klikanje, kada praviš textdrawe koristi UseBox, i prevuci ga preko textdrawa, zatim boju boxa stavis na 0x00000000, jer je ta boja skroz providna, tacnje uopste se box nece vidjeti.

Sef

*

Citat: Slade poslato Septembar 24, 2017, 18:42:47 POSLE PODNE
TextDrawTextSize ti je prostor za klikanje, kada praviš textdrawe koristi UseBox, i prevuci ga preko textdrawa, zatim boju boxa stavis na 0x00000000, jer je ta boja skroz providna, tacnje uopste se box nece vidjeti.

I da stavim da usebox bude clickable ili ?
Life Quotes:

Citat: Sef poslato Septembar 24, 2017, 19:01:22 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Septembar 24, 2017, 18:42:47 POSLE PODNE

I da stavim da usebox bude clickable ili ?

Da, mozes to , a mozes i da uzmes i koordinate od boxa , tacnije TextDrawTextSize od tog boxa i staviš ih na obični text .. :)

Sef

*

Mozes da mi pojasnis malo bolje to ne kapiram sta da stavim u Textdrawtextsize stavio sam brojeve od useboxa I probao sam da stavim isto sa letterboxom al nece da mi radi..
Life Quotes: