Predložite dobar mod sa zonama

Započeo Fojnica, Septembar 09, 2017, 23:05:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, znam da ima poseban PDF za ovo, ali niko neće pomoći, 2-3 puta sam objavio, ali niko ne odgovara.
Pa može li mi neko reći neko dobar mod, da ima zone, a da nema bugova velikih, da nije ATH kažu da ima bagova puno.  >:( :'(
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Svaki bug se moze resiti, ne postoji mod koji nema bug, ili neki koji ima 2-5 bugova. Svaki mod, barem ima po 5 bugova, mozda cak i vise. Recimo Jamaica ti ima brdo bugova, jer je izvorna xBEx, koja isto ima brdo bugova.
Skill Arena ima bug sa loginom, i bog zna jos koliko. Ja ti preporucujem da uzmes UP i lagano krenes od pocetka.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 10, 2017, 01:12:57 PRE PODNE
Svaki bug se moze resiti, ne postoji mod koji nema bug, ili neki koji ima 2-5 bugova. Svaki mod, barem ima po 5 bugova, mozda cak i vise. Recimo Jamaica ti ima brdo bugova, jer je izvorna xBEx, koja isto ima brdo bugova.
Skill Arena ima bug sa loginom, i bog zna jos koliko. Ja ti preporucujem da uzmes UP i lagano krenes od pocetka.

Znam da svaki ima bugova, pitam za sitne, da li znaš kakve bugove ima SM mod ?

100 tema sa tim "zonama", šta je teško napraviti ih?
Ako misliÅ¡ gang zone imaÅ¡ u mom RG modu, takoÄ'e ima i delovi grada ako na to misliÅ¡

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Objavio je neko up samo Ubacene zone sa zarom testo sam nema belaja
-propo-

Citat: [CG] ogi corleone poslato Septembar 10, 2017, 12:44:49 POSLE PODNE
Ako misliÅ¡ gang zone imaÅ¡ u mom RG modu, takoÄ'e ima i delovi grada ako na to misliÅ¡

Početnik sam pa mi je teže malo, znam osnove.  ;D

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Septembar 10, 2017, 12:45:24 POSLE PODNE
Objavio je neko up samo Ubacene zone sa zarom testo sam nema belaja

Kako se zove da pogledam ?

Citat: Speeak poslato Septembar 10, 2017, 08:33:09 PRE PODNE
Joj što mrzim kad neko traži pomoć i kad neko samo opuca isti citat, pa već vidi jedan post jebo vas bog retardirane više, ako ste željni postova imate pun kurac PDFova i spamajte...

Citat: Eldin Pawno poslato Septembar 11, 2017, 13:37:44 POSLE PODNE
Citat: [CG] ogi corleone poslato Septembar 10, 2017, 12:44:49 POSLE PODNE

Početnik sam pa mi je teže malo, znam osnove.  ;D
Pocetnik si,znas osnove a u imenu ti pise pawno,sta bi tek pisalo da znas da skriptas kao Muma,Corelli i ostali...

Na koje zone tacno mislis,one za zauzimanje ili ono gdje ti pise lokacija gdje se nalazis.?

Citat: Muma poslato Septembar 11, 2017, 18:09:06 POSLE PODNE
Joj što mrzim kad neko traži pomoć i kad neko samo opuca isti citat, pa već vidi jedan post jebo vas bog retardirane više, ako ste željni postova imate pun kurac PDFova i spamajte...

@Muma Fazon je taj sto oni lupaju citate a ovo je offtopic,ne kontaju da se ovdje postovi ne broje  ??? plaky,sry na tag :p
Poslednja Izmena: Septembar 11, 2017, 19:06:01 POSLE PODNE od Stifler ツ

Citat: Muma poslato Septembar 11, 2017, 18:09:06 POSLE PODNE
Citat: Speeak poslato Septembar 10, 2017, 08:33:09 PRE PODNE
A sta ces im, jbg ciste budale.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mislim da sam ti u prethodnim temama preporucio athlone, ukoliko imas imalo nekog znanja, nece ti biti problem da sredis te bugove, imas par moneyfarm bugova koje cuvam za sebe, ali u globalu imas par nedostataka provjera kod /selfie, /pdslap, i kod tih komandi gdje se moze moneyfarmat xd

bilo je lijepo dok je trajalo.