Problem bug na farmi LAG

Započeo Nodze, Septembar 09, 2017, 11:56:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Ghost Town RolePlay
Detaljan opis problema: Ovako kad god idem do farme i dole u zemlji ima kreirane kuce stanovi vikendice itd, toga puno ima pa laguje, svakome, kako to da resim, pokusavao sam ono brisati u scriptfile kuce te koje su kreirane al nista opet isto
Dio skripte://
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2017, 16:19:03 POSLE PODNE od MEDO

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

@anDro_ help

Verovatno je bug do house system-a, obrisi ceo sistem, a zatim skini greddyov, nzm kako se tacno pise njegovo ime. :3
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sto se tice laga tu ce ti uvijek lagati,jer tu su kako ja znam 0,0,0 koordinate tako da i meni a vjerujem i svakom drugom laga i lagat ce ti ako izbacis sistem kuca

@Stifler ãƒ,,  vidis brate http://imgur.com/a/MBhBS
tu mi se same kreiraju kuce stanovi itd

Jednostavno obrises te kuce IG komandom /izbrisikucu ili kako ti je vec, ili ides u scriptfiles otvoris kuce folder i otvaras jedan po jedan fajl i gledas gdje su koordinate 0.0.0.0 brises taj fajl. ili kako je sejnurhd rekao obrisi sve kuce i skini neki mod u kojem nisu koordinate sjebane i samo prekopiras kuce (Pod uslovom da bude da se kuce slazu s tim modom) :D

Kod učitavanja i osvježavanja kuća, dodaj provjeru, ukoliko im je X jednak 0.00, neka ih ne kreira, i rješena stvar.

Citat: Arkoo poslato Septembar 09, 2017, 23:45:12 POSLE PODNE
Jednostavno obrises te kuce IG komandom /izbrisikucu ili kako ti je vec, ili ides u scriptfiles otvoris kuce folder i otvaras jedan po jedan fajl i gledas gdje su koordinate 0.0.0.0 brises taj fajl. ili kako je sejnurhd rekao obrisi sve kuce i skini neki mod u kojem nisu koordinate sjebane i samo prekopiras kuce (Pod uslovom da bude da se kuce slazu s tim modom) :D
Pokusavali smo ja i drug tacnije sa Air Breakom sam sisao dole i uzimao id ove kuca ali nije islo brisalo je kuce koje su na nekim drugim lokacijama  ;)