Nemam autorizaiciju

Započeo David_Markov, Avgust 18, 2017, 10:23:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Srbija Gaming
Detaljan opis problema: Kada hocu dati helpera ili lidera pise da nemam autorizaciju kako to da popravim molim vas objasnite mi ! <3
Moze li brzinski odgovor pocetnik sam!

#A.J.

Možda nisi ulogovan kao vlasnik, ili taj admin level koji može da postavlja, probaj sa komandom, potraži možda negdje ima komanda IG da se postavi, možda probaj /autorizacija ili slično, potraži pa se opet javi, ako ne naÄ'eÅ¡. :)

Probao sam sve :( :'( Jel trebam da stavim maksimum admin level?

kod komande makehelper il kako se vec zove ima provjera za zaduzenja, tu provjeru u skripti samo maknes i tjt. tako za sve ostale komande kod kojih ima provjera za zaduzenje.

Zasto kad neko drugi udje kao staff kada mu izbaci dialog da napise code on ukuca 0 tako je rekao vas admin kod mene to radi a kod njih ne radi

pokusaj se logovat kao rcon admin i onda sebi dat admina ili helpera....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

rcon ima zastitu kada hocu da se loginujem kao rcon kickame

Citat: David_Markov poslato Avgust 18, 2017, 11:00:17 PRE PODNE
rcon ima zastitu kada hocu da se loginujem kao rcon kickame

u skripti pronadnji rcon login i vidjet ces dio gdje ubacen neki nik izbrisi ga i postavi svoj i onda se loguj
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

a kada se ulogujem kao rcon onda imam autorizaciju

Citat: David_Markov poslato Avgust 18, 2017, 11:40:17 PRE PODNE
a kada se ulogujem kao rcon onda imam autorizaciju

et uloguj se ko rcon daj sebi admina i zavrsi pricu....

GAME OVER