Diller mesto

Započeo Agent 47, Decembar 14, 2017, 16:46:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ova mapa ima potencijal, ne svidja mi se textura poda bilo bi bolje da je nesto kao u boji neka prljava ili nesto, takodje taj bar mi se ne svidja... Da si dodao par kauca i fotelje stol smeca malo bilo bi po meni bolje :)

@Kova_Mapping  Pod je default a za ostalo si upravu drugi cu put bolje
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Ako si tek poceo mappati nije lose ...

Samo lokacija nije nesto, bolje bi bilo 10 puta da je na LC, Gantonu i slicno..

UL:RP IP: 193.70.81.192:7777
UL:RP Forum: KLIK
OPIS UL:RP
UL:RP FaceBook Page: KLIK

@[UL]Gomez Brate kom crnom Gantonu gde tamo ima dobra lokacija ako ti se ne svidja nzm sto komentarises samo idi u off topic i tamo budzi Stats

Citat: Lazis poslato Decembar 15, 2017, 18:33:50 POSLE PODNE
@[UL]Gomez Brate kom crnom Gantonu gde tamo ima dobra lokacija ako ti se ne svidja nzm sto komentarises samo idi u off topic i tamo budzi Stats

Ako ne mozes posnjeti kritiku zasto objavljujes mapu ??

Drugo da mi je do postova bilo bi ih, ovdje sam od 2012 i imam manje od 100 postova, tako da psst

Edit. Kazes "Kakav crni ganton" pa sta ce dilati ljudi u centru grada, elitnom dijelu grada ? Kao sto je ovaj ..

Jos jedan edit, ne mogu vjerovati da je neko izvalio ovakvu glopost pa se jos moram nadovezati na Ganton, u SP ti je "najgori" dio grada (bande, rat itd) a koliko znam uz to idu dileri i ovalav tip mapa, samo dosta bolje ..

Prvo ispeci pa reci ...
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2017, 21:02:28 POSLE PODNE od [UL]Gomez

UL:RP IP: 193.70.81.192:7777
UL:RP Forum: KLIK
OPIS UL:RP
UL:RP FaceBook Page: KLIK

Ja ne mogu da nadjem dobro mesto u gantonu ako ti nadjes slikaj mi tu cu izmapati

gj mada treba vise ideja i vise nekih objekata

Ako si pocetnik ekstra je :D
..

Hvala svima uskoro nova mapa :D