Slabo ucitavanje mapa!

Započeo ..., Avgust 02, 2017, 09:08:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

...

*

Skripta koju koristim:SG(Srbija Gaming)
Detaljan opis problema:Ovako mzd sam objavio prije nekoliko dana nez tacno pomoc u vezi nivoa i tih sranja nije se moglo popravit pa sam uzeo stariju verziju i sve stvari prebacio eh sad sve radi ali imam sad problem sa mapama imam svojih mapa ubacenih u mod a ubacim ja mape sto sam kupio od boyanta i slabo se ucitavaju kad se priblizis skroz ucita se a ovako ni jedna nece ne samo te mape nego npr bolnica,burg,market itd. Sta bi bio problem tu jel se ikako moze rijesit :/
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://imgur.com/HGxHt3Q (Zanemarite tdove samo sam ih bezveze ubacio posle cu podesit xD )
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2017, 09:10:36 PRE PODNE od BeKakSi ツ

Imaš previše objekata na jednom mestu. Probaj da promeniš stream_distance u server.cfg na 500, znači "stream_distance 500.0". Ako to ne radi javi se.

...

*

@Borko ne radi ovo za 500.0 a to za previse objekata na jednom mjestu nema tu objekata puno bio je ispod int opstine ali sam ga delete i opet nece znaci ne znam u cemu je problem

Samo povecaj distancu Objekta ili ako ti je CreateObject stavi CreateDynamicObject..

Dosta ljudi se zalilo na ovo, ja sam kukao kad se meni desilo.. Samo sam prebacio CreateObject u CreateDynamicObject, i SetObjectMaterial u SetDynamicObjectMaterial (ali ne u toj mapi, nego kroz sve mape uradi ctrl+f i to).. Nadam se da ce pomoci..

...

*

Sve je podeseno lijepo sve al opet problem