Ne ucitava po neke interijere?

Započeo Akkainu, Jul 31, 2017, 00:17:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit unification-a
Detaljan opis problema: Pa kao da ne ucitava enterijere tj : CreateDynamicObjectEx kao da ne ucitava pa do cega je problem ne sve enterijere vec po neke ???
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): ne jer nema errora niti warninga.
Poslednja Izmena: Jul 31, 2017, 13:13:02 POSLE PODNE od MEDO

Nisam najbolje razumeo, ali ja sam imao OGROMAN problem, koju god mapu da ubacim ona se ne vidi potpuno, nestaje u daljini i tako.. Ja sam to resio ovako:
Lepo sve mape sam prebacio u CreateDynamicObject ( CTRL+H Replace CreateObject with CreateDynamicObject) i to sam resio u potpunosti.. E sad, moze biti i do poslednja dva parametra u kodu mape (draw distance), ali ako si update streamer (skinuo nov sa neta i ubacio) onda ne bi trebalo da imas te probleme.. Probaj da koristis u svim mapama istu funkciju, u mom slucaju CreateDynamicObject.. Takodje su mi rekli i SetObjectMaterial da se prebaci u SetDynamicObjectMaterial.. Nadam se da ce pomoci :D

Ovo drugo mozes izvuci iz svakog moda..

Citat: \nLucius poslato Jul 31, 2017, 14:18:25 POSLE PODNE
CreateDynamicMapIcon koristis za mapu da se vide kuce itd
http://wiki.sa-mp.com/wiki/MapIcons
Drugar postoji li laksi nacin osim da za svaki poseban objekat ubacim tako :( ? ili moze npr sve od jednom ? :)

Ako ti je dinamican sistem kuca na on gamemodeinit dodaj za te kuca ako imas vlasnika i ako nema da kreira za svaku ttvoju napravljenu kucu, usput i ubaci kad kreiras kucu da kreira i map icon