[Predstavljanje] LAVendeta

Započeo LAVendeta, Avgust 08, 2017, 12:29:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Kosta
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Novi Sad, Srbija
Koliko imate godina: 18
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Ne znam ni sam uglavnom da sam prijavljen vec par godina.Nekada davno sam bio aktivan...
Vaše misljenje o forumu: Sve najbolje.
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Nisam igrac Samp-a
Koliko dugo igrate SA:MP: Igro sam od 2012-2013 na RP serveru (necu pisati ime).U medjuvremenu sam poceo da se bavim skriptanjem i kreiranjem gamemodova vrv me neki na forumu znaju po tome ako se secaju...
Da li Skriptate ili Mapate: Trenutno ne
Napišite nam nešto o sebi:[/b][/font][/size][/color] Od 2013-2014 ako se dobro secam sam se bavio skriptanjem nekoh manjih stvari, dok sam od 2014-2015 poceo dizajnirati i skriptati jedan mod po porudzbini za jednog coveka , ali na kraju kad sam zavrsio iz finansiskih razloga nije pokrenuo mod niti ga je uzeo.Mod je i dalje kod mene i dan danas se razmisljam sta cu sa njim...Od 2015-2017 sam u Samp usao samo jedanput oko Januara prosle godine i to je trajalo 2 meseca zatim sam opet napustio scenu...U medjuvremenu se bavim programiranjem u C# jeziku i dizajniranju razlicitih software-a (ne za novac).Sada vidim da je samp na Balkanu otisao na veci novi nego sto je bio ranije i da je broj igraca mozda cak i porastao, a ja sam se vratio zbog nostalgije i mozda ako nadjem neki posao oko skriptanja.

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

#A.J.