Nece da se pojavi sledeci marker kod bus vozaca

Započeo Agent 47, Jun 24, 2017, 11:50:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:ARP
Detaljan opis problema:Kada pokrenem posao bus vozac pojavi mi se marker tacno gde sam ga ja stavio i kad stanem na njega nece se pojavi durgi.Evo imam sliku iz igre i iz skripte
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/fnl3zk http://imgur.com/a/CYzCX
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

DisablePlayerCheckpoint(playerid); dodaj prije svakog prikazivanja idućeg, te od drugog ifa pa do zadnjeg IF zamjeni sa else if i probaj onda radil

Jel mislis ovako ako nisam lepo prekopiras pa napisi kako treba ?
//////////////////////////BUS LINIJA 2//////////////////////////////////////
   if(BusLinija[playerid] == 15 && BusVozila(CID) && GetPlayerState(playerid) == 2)
   {
      if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, -152.3250,1097.4883,19.5938))
      {
         TogglePlayerControllable(playerid, 0);
         utovar[playerid] = SetTimerEx("utovarbus", 5000, false, "d", playerid);
         GameTextForPlayer(playerid, "~y~Stanica", 5000, 3);
         SetPlayerCheckpoint(playerid, -82.0962,1202.8170,19.5938, 5.0);
            DisablePlayerCheckpoint(playerid);
         BusLinija[playerid] = 16;
      }
   }

Momak si ti dobar?, nazivaš sebe skripterom ne znaš slova napisat(nikakva uvreda samo istina) otvaraš teme svaki 5min, za ovu bus misiju si otvorio najmanje 3,4 teme što nece da ti se pojavi marker momak pročaprkaš po skripti pogledaš druge misije kako su napravljene i gdje rade ukljuci mozak a ne da ti drugi rade skriptu
-propo-

@NapaćeniBošnjo Vise puta stavljam tebe jer niko ne zeli da pomogne ja sam gledao druge misuje uporedjeivao i sve to mn se marker prvi pojavi a kad stanem na njega nece da nestane i da se pojavi drugi.Caprakam vec 2h nmg da nadjem resenje ne moras pametovati ovde ako hoces pomozi ako neces zaobidji temu.Hvala!

Evo ti primjer
else if(BusLinija[playerid] == 15 && BusVozila(CID) && GetPlayerState(playerid) == 2)
   {
      if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, -152.3250,1097.4883,19.5938))
      {
         TogglePlayerControllable(playerid, 0);
         utovar[playerid] = SetTimerEx("utovarbus", 5000, false, "d", playerid);
         GameTextForPlayer(playerid, "~y~Stanica", 5000, 3);
         DisablePlayerCheckpoint(playerid);
         SetPlayerCheckpoint(playerid, -82.0962,1202.8170,19.5938, 5.0);
         BusLinija[playerid] = 16;
      }
   }

Else if ne koristi ako je prvi if (prva linija)