Border

Započeo LoOdaK, Jun 23, 2017, 15:49:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:nesto od 0
Detaljan opis problema: Pa zanima me jel moguce napraviti nesto kao neki border,i svi izvan tog bordera umiru ili na taj fazon i nakon nekog vremena taj border se povecava ili smanjuje.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Nesto slicno kao PUBG
Poslednja Izmena: Jun 23, 2017, 19:42:30 POSLE PODNE od MEDO
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerWorldBounds

Pravi nevidljivi border koji, ukoliko napustiš, vraća te nazad

Znam za to ali postoji li kakva mogucnost da se napravi nesto na foru PUBG,da mozes da izadjes ali npr ti smanjuje helt ili tako nesto i da se taj border postepeno smanjuje??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

imas ja mislim na zadnjoj verziji streamera funkciju isplayerindynamicarea, ne znam kako funkcionise.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jun 23, 2017, 17:24:28 POSLE PODNE
imas ja mislim na zadnjoj verziji streamera funkciju isplayerindynamicarea, ne znam kako funkcionise.
Brate pronasao sam ovo
CreateDynamicCircle
,to valjda pravit krug,e sad kad ja to napravim dali ce to raditi sa ovom funkcijom,tj. dal je ovo pravljeno za ovu navedenu funkciju
IsPlayerInDynamicArea
,posto sve ovo sto sam naveo spada u streamer > areas

Koliko sam ja to skontao to i jeste to.Tako to funkcionise
Poslednja Izmena: Jun 23, 2017, 21:27:44 POSLE PODNE od LoOdaK

Pa da, Dinamične zone imaš koje se ne vide, tako da ako praviš nešto kao survival možeš napravit provjeru jel u zoni i ako nije da mu skine nešto healtha, ako trebaš pomoć reci

Mozes napravit jednostavno sa gang zonama tu ti moze pomoco moj include jer u njemu imas funkcije IsPlayerInZone(playerid,zone); i vuk_GetPlayerZoneID(playerid);
Evo tutorial sto sam radio s tim includeom pa pogledaj tamo imas i download link
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=103771.0