/ateleport ili /port

Započeo roman42O, Jun 22, 2017, 11:57:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Luda kuca ili nova kuca v1.0
Detaljan opis problema: kako da ubacim u mod da npr imam sve organizacije da se /ateleport i tamo ima organizacije i ta sranja.
Dio skripte:/ateleport ili /port
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Jun 22, 2017, 16:14:25 POSLE PODNE od MEDO
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Pa to bas nije ovako lako reci, moras odradit port, ako već imas port do nekih, samo prekopiraj od njih u novi listitem i dodaj u dialog.

Evo ti na koji način rade dialozi, pročitaj malo: http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnDialogResponse

Ne shvatam.Jel mozes ti to da mi sredis ja cu ti sam posaljem mod :?
skazy42O

- www.reborn-ogc.com

Vjerovatno imas negdje komandu /ateleport i sada, samo nadjes dialog gdje se to sve desava (u komandi ce ti pisati SPD ili ShowPlayerDialog(playerid, nekiid(neki brojevi) i sada drzis ctrl i kliknes f i ukucas fdialog(broj iz onog dialoga) i tu radis sta ti treba, ali ako radis od 0 komandu /ateleport onda ti je malo drugacije

Jerry Brat add me https://www.facebook.com/nikola.pavlovic.1675275 lakse mi preko FB nego ovdje
skazy42O

- www.reborn-ogc.com

NovaKuca je edit upa jel tako? (Trebalo bi biti haha),vec imas komandu /ateleport,jednostavno pogledaj komandu,vidis dialog,u OnDialogResponse pronadjes taj dialog,ja msm da je DIALOG_ATELEPORT ili DIALOG_TELEPORT,i jednostavno mijenjas kako sta oces
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nmg se snadjem uff brtttt aj mi ti nekako sredis :D ? ako moze Nova Kuca v1.0.0 ili Luda Kuca
skazy42O

- www.reborn-ogc.com

Brate rjetko ko ce ti skinut mod i radit ono sto mu kazes, ako hoces da otvoris server sa svime sta si zamislio, a ne znas nista uradit, imas sekciju gdje trazis skriptera, pripremi neke pare ili nadji nekog ko ce radit za poziciju, ma da rjetko ko zna radit dobro a da hoce za poziciju da radi, ipak niko nece skidat mod i radit to za tebe, nego ce ti pokusati pomoci, ovdje ti pomazemo da razvijes svoje znanje u pawnu, ne da ti mi sve na kasiku uradimo

@Slade brt ja samo pitam dali mozes a ne da mi uradite...
skazy42O

- www.reborn-ogc.com

Citat: RomaNn poslato Jun 22, 2017, 14:18:56 POSLE PODNE
@Slade brt ja samo pitam dali mozes a ne da mi uradite...
To ti je isto ko da ufatis jebat kurvu a ne platis
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Adnan mi pomogo Hvala Punoo! Respekt za njega!
skazy42O

- www.reborn-ogc.com