Kako da premestim lokaciju mape

Započeo Vojinxt125x, Jun 20, 2017, 17:31:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cao, da li postoji mogucnost da nadjem neku mapanu kucu na netu, i uzmem kodove, ucitam mapu u MTA i nekako da selektujem sve te obejekte i u celini da ih premestim na neku drugu lokaciju ? Fala :D

Imas delta movement u texture studio-u.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Fala brate, pokusacu, samo jos jedno da ne znas kako da uklnim sav sneg iz mape, pa posle npr da ga vratim i tako to ?  Radi se Balkan Exclusive modu sa snegom.. Fala :D

Citat: Vojinxt125x poslato Jun 21, 2017, 21:32:15 POSLE PODNE
Fala brate, pokusacu, samo jos jedno da ne znas kako da uklnim sav sneg iz mape, pa posle npr da ga vratim i tako to ?  Radi se Balkan Exclusive modu sa snegom.. Fala :D
Ne znam stvarno, trazi u ongamemodeinit sta ima vezano za objekte..

bilo je lijepo dok je trajalo.

Mislim da sam pronasao, evo jos samo ovo i lockam temu, skinuo sam mod koji ima dva gamemoda, mapu i obican gamemode, kada ubacam neku mapu samo je ubacim u mod maps.pwn i nista drugo? :D

Citat: Vojinxt125x poslato Jun 22, 2017, 09:26:32 PRE PODNE
Mislim da sam pronasao, evo jos samo ovo i lockam temu, skinuo sam mod koji ima dva gamemoda, mapu i obican gamemode, kada ubacam neku mapu samo je ubacim u mod maps.pwn i nista drugo? :D
Kada ubacis moras ponovo mod compile.. znaci ne mape comp. vec pawn gdje je mod :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Aham, a ovaj gde sam ubacio mapu ne treba compile samo save i onda ovaj drugi compile ?
Poslednja Izmena: Jun 22, 2017, 11:48:14 PRE PODNE od Vojinxt125x

Prvo se save, pa se onda compile glavni mod. Fixano. LOCK