Muzika na serveru

Započeo Vojinxt125x, Jun 15, 2017, 19:19:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nmp
Detaljan opis problema: Server ima komandu /pustiyt i kada idem do izadje dialog  da ubacim yt link.. E sad, kad ubacim ono pokaze audio streaming i nista ne pusti, pretpostavljam da ne moze na youtube vec na neki drugi sajt... Dal je do toga i da na koji sajt mogu da ubacim pesme i da im kopiram link ?
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ides na stranicu kiwi6,upload pjesmu koju zelis,kad se uploada imas direct link,kopiras taj direct link,zalijepis i to je to

A jel mogu nekako listu da napravim da npr ubacim sve pesme i samo idem /playmusic npr 3 i on ide pesmu pod broj 3? :D

Hmm nece, bukvalno mora youtube link ,a nece da pusti.. Jel moze neko da mi da kod da napravim skroz novi meni za pustanej muzike tipa /playmusic i odna da se pojavi dialog sa pesmama na srwu koje su ubacene ili tako nesto slicno ?

Citat: Vojinxt125x poslato Jun 15, 2017, 22:57:10 POSLE PODNE
Hmm nece, bukvalno mora youtube link ,a nece da pusti.. Jel moze neko da mi da kod da napravim skroz novi meni za pustanej muzike tipa /playmusic i odna da se pojavi dialog sa pesmama na srwu koje su ubacene ili tako nesto slicno ?
Niko ti ovdje nece pravit dialog. Jel to toliko komplikovano?
Pjesme upload na kiwi6, uradis ondialogresponse i cao.

bilo je lijepo dok je trajalo.