Stunt arena

Započeo Vojinxt125x, Jun 14, 2017, 18:47:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Cao drugari, zna li neko kako da dodam stunt arenu na RP server? Ako moze onako malo detaljnije da znam gde sta da ubacim, jer editujem neki mod onako ucenje, pa bas i nisam neki expert.. Bot sam :"D
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Poslednja Izmena: Jun 14, 2017, 18:48:30 POSLE PODNE od Vojinxt125x

Mozes napravit virtual world gdje ce biti ta stunt mapa, i napravis komandu gdje igraca seta u taj virtual world i porta do tih stuntova i tjt. dalje ako oces ti nesto radit mozes, na tebi je sve to..

Jel bi mogao da mi napises neki kod za pravljenje vwa ? Pa cu ubacit mapu :D Fala

Evo ti primer:
YCMD:kurac(playerid,params[],help) //komanda /kurac. 
{
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 3); //postavlja virtual world igraca na 3. 
SetPlayerPos(playerid, 15.598, 25.789, 35.598); //postavlja lokaciju igraca, Redom ide ovako. X,Y,Z. 
return 1;
}
Poslednja Izmena: Jun 14, 2017, 20:42:50 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

I samo trebam da ubacim stunt mapu npr na LS aerodromu, i ubacim kordinate gde da ga spawna ? :D
I da li trebam opet cmd neki da se vrati iz stunt arene ?
Poslednja Izmena: Jun 14, 2017, 22:42:55 POSLE PODNE od Vojinxt125x

Citat: Vojinxt125x poslato Jun 14, 2017, 22:40:41 POSLE PODNE
I samo trebam da ubacim stunt mapu npr na LS aerodromu, i ubacim kordinate gde da ga spawna ? :D
Pa da, koordinate, mozes naci /save, pa onda u my documents , i u gta san andreas folder, imas tamo savedpositions.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

A da li treba cmd da ga vrati iz stunt arene i mapu ubacam normalno medju mapama tamo gore u skripti ili nesto posebno posto bi trebala da stoji u vwu?

Mozes napravit komandu da igraca vrati u default virtual world (0) i da mu posalje poruku da je izasao iz te arene..

A kad ga postavi na default virtual word onda ga vraca automatski na predjasnju poziciju ?
I kako da tamo postavim auto za stunt samo ?
Poslednja Izmena: Jun 14, 2017, 23:23:17 POSLE PODNE od Vojinxt125x