Hangar

Započeo Fojnica, Jun 13, 2017, 14:46:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nova Kuca RolePlay v2.0 by Uros
Detaljan opis problema: Kako da dodam Hangar u PORT u GM ?  ::)  :'(
Dio skripte: Evo kodovi http://pastebin.com/pSDbQi2i
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://prnt.sc/69bljm
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ne razumijem,oces napraviti teleport do hangara??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 13, 2017, 16:12:16 POSLE PODNE
@LoOdaK  batali ga,lik je glup ko K,ne zna ni osnove skripte,jedino ime promenit i nis vise.Tdoeve nzn ubaciti,a kamol nes vise...
Respect To :
@LoOdaK @SejnurHD @anDro_ @Muma
@NapaćeniBoÅ¡njo @BaÅ¡ovski @MegatroNâ,,¢ @Deko
----------------------------------------------------------------
》YouTube Channal Link :
https://www.youtube.com/channel/UCBPV31b6RUx4LcD6pMHwJQA
》Zivotni Moto :
》Ako me udaris dok sam dole,
》Bolje se pocni moliti,
》Da nikad neustanem!
#NenaD99 8)

Citat: NenoX99 poslato Jun 13, 2017, 21:51:49 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 13, 2017, 16:12:16 POSLE PODNE
@LoOdaK  batali ga,lik je glup ko K,ne zna ni osnove skripte,jedino ime promenit i nis vise.Tdoeve nzn ubaciti,a kamol nes vise...

Pa nisi ni ti pao sa zlatne grane..
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Odes u komandu port, dodas Hangar gdje ti pisu i ostale lokacije, pa onda u dialog response dodas novi case sa koordinatama od hangara i tjt, ez.

Vi misevi PST BRE! Samo skupljate post. -.-
- odes do hangara, ides /save, otvoris "savedpositions" u My Documents, i kopiras Koordinate, zatim, sa tim kordinatima, udjes u Pawno, znaci mora biti samo X,Y,Z ovo ostalo, kao recimo 121.999, 322.3232, 393.000, 90.00. Ovo "90.00" ti je rotacija, tj na koju stranu igrac da gleda, to ti ne treba uopste, dodas novo u komandu za tp, stavis recimo "U Picku materinu\n" I odes u Dialog za portanje, i tu napravis novi listitem, ili case, zavisi kako koristis., potrebno je da stavis proveru, da li je igrac Admin ili sta god da vec stavljas, i satim da mu se postavi ta pozicija, primer. (Ako imam nekih gresaka, nisam ja kriv. xD)
if(listitem == 1)
{
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
SetPlayerInterior(playerid,0);
TelePos[playerid][0] = 0.0; TelePos[playerid][1] = 0.0;
new tmpcar = GetPlayerVehicleID(playerid);
SendClientMessage(playerid,-1,"{FF0000}SG Admin | "SERPENT"Teleportovao si se do{FFFFFF} Tierra Robade."); //ispisuje Poruku da se uspesno teleportovao.
if (GetPlayerState(playerid) == 2)
{
SetVehiclePos(tmpcar, -685.1158,954.0499,12.1328); //porta igraca do pozicije, ali zajedno sa vozilom.
}
else
{
SetPlayerPos(playerid, -685.1158,954.0499,12.1328);  //porta igraca do pozicije.

}
}
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nenade nisi ni ti se pametan rodio, tako da šta sereš odmah, zašto si mi se javio pa mi fixaš ?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Trebo bi ti Sejnurov port radit, a koordinate uzimaš preko /save kao što je rekao, odeš onda u My Documents, GTA User Files, SAMP, savedpositions i prvu odozdo (ili ti ga zadnju) uzmeš prve 3 koordinate, koordinate su većinom duge da ne bi uzeo skin id i tako.
Evo ti primjer X,Y,Z uzimanja iz /save

AddPlayerClass(71,998.2563,-1587.1243,13.4539,264.6522,0,0,0,0,0,0); //

Podebljane su X, Y, Z koordinate, i njih stavljas u sejnurov kod u novi listitem i naravno promjenis poruku i tako