Pjesma

Započeo Danijel Lunko, Jun 11, 2017, 20:29:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema: Moze mi netko poslati skriptu, kako da uradim komandu /pustipjesmu i onda da ima  izbor pjesama koju zelis pustiti.
Dio skripte: //
Poslednja Izmena: Jun 12, 2017, 12:49:06 POSLE PODNE od MEDO

Evo ti jedan primjer (ovde gdje pise stream link, tu stavi, logicno link svoje pjesme i da napomenem ne mozes stavljat youtube linkova (osim ako imas includu jednu, ali to je sad nebitno..))
[pawn]CMD:pjesma1(playerid, params[], help) {
PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "stream link");
SendClientMessage(playerid, "Pustili ste pjesmu.");
return true;
}[/pawn]

samo zamjeni

[pawn]SendClientMessage(playerid,-1, "Pustili ste pjesmu.");[/pawn]

Umjesto
[pawn]SendClientMessage[/pawn]
Stavi
[pawn]SCM[/pawn]
Posto ti je tako vjerovatno definisano.

Ako si mislio na listu, tj. kad kucaš /pustimuziku da ti izbaci listu pjesama i onda svima da pustiš muziku, eto.
Samo kad hoćeš da dodaš novu pjesmu, upload pjesmu na kiwi6 sajt, kopiraš link, napraviš novi case i dodaš u case i u dialog u komandi.. "\n[3] tntnt".

[pawn]#define m_MUSICLIST 9991

//============================================================================//

if(dialogid == m_MUSICLIST)
   {
       if(!response) return true;
       if(response)
       {
         switch(listitem)
         {
               case 0:
               {
                   foreach(new i : Player)
               {
                   if(IsPlayerConnected(i))
                  {
                        PlayAudioStreamForPlayer(i, "http://k001.kiwi6.com/hotlink/tzga3fp7na/OMFG_-_Hello.mp3");
                        SendClientMessageToAll(-1, "{FF0000}Music: {FFFFFF}PuÅ¡tena je pjesma 'OMFG - HELLO'. Uživajte!");
                  }
               }
               }
               case 1:
               {
                   foreach(new i : Player)
               {
                   if(IsPlayerConnected(i))
                       {
                           PlayAudioStreamForPlayer(i, "http://k001.kiwi6.com/hotlink/gktl9dsi5u/K-391_-_Everybody_NCS_Release_.mp3");
                        SendClientMessageToAll(-1, "{FF0000}Music: {FFFFFF}PuÅ¡tena je pjesma 'K-391 - EVERYBODY'. Uživajte!");
                  }
               }
               }
         }
      }
   }

//============================================================================//
// Ako je ZCMD procesor:
CMD:pustimuziku(playerid, params[])
{
   ShowPlayerDialog(playerid, m_MUSICLIST, DIALOG_STYLE_LIST, "Lista muzike", "[1] OMFG - HELLO\n[2] K-391 - EVERYBODY", "Izaberi", "IzaÄ'i");
   return true;
}

// Ako je YCMD procesor:
YCMD:pustimuziku(playerid, params[], help)
{
   ShowPlayerDialog(playerid, m_MUSICLIST, DIALOG_STYLE_LIST, "Lista muzike", "[1] OMFG - HELLO\n[2] K-391 - EVERYBODY", "Izaberi", "IzaÄ'i");
   return true;
}
[/pawn]

Meni piše pustili ste pjesmu, ali ne radi..

Jel ti u chatu izadje link pjesme zelenim slovima? Mozda ti je smanjen audio u igrici,probaj vise puta pustiti

Sve sam probao ali ne radi pjesma

Hvala svima na pomoci, sada radi :)