Blue Screen

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Jun 11, 2017, 16:36:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ako neko zna kako da rijesim blue scren, upalim ti komp i nekada zna da zastopa cim ga upalim i da se pojavi blue screen i tako 2,3 puta, nekada odjednom na fejsu i blue screen, radio sam system 2 puta i nista, help
-propo-

Update drajvere
Poslednja Izmena: Jun 11, 2017, 16:38:30 POSLE PODNE od Stifler ツ

na koje drajvere tacno mislis
-propo-

Skini driver booster i update sve drajvere

EDIT: Instaliras i ides samo scan i onda update,automatski ti update sve drajvere

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 11, 2017, 16:39:24 POSLE PODNE

EDIT: Instaliras i ides samo scan i onda update,automatski ti update sve drajvere
eo skidam, javim ti ako sta bude
-propo-

samo pitanje dal ti to restarta komp (ocisti sve sa kompa) i dal ti popravi cd drive ako nece da radi vec duze vreme posto i meni nesto tako treba evo slika pa ako meni neko moze usput pomoc

Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: Ur®Osâ,,¢ poslato Jun 11, 2017, 17:26:42 POSLE PODNE

samo pitanje dal ti to restarta komp (ocisti sve sa kompa) i dal ti popravi cd drive ako nece da radi vec duze vreme posto i meni nesto tako treba evo slika pa ako meni neko moze usput pomoc

Ne ocisti nista sa kompjutera,samo jednostavno obnovi drajvere.Probaj pa ti mozda proradi cd drive mada sumnjam da ce proraditi

Sta vi lupate kaki crni driveri nema to veze poginulo liku nest u kompu

švabo ne baca blu skrinove više od kad sam apdejt xd
-propo-

Blue screen of death,ako mislis na to,moze biti prouzrokovan iz hiljadu razloga,virusi,hdd i jos sto govana.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 11, 2017, 16:36:10 POSLE PODNE
Ako neko zna kako da rijesim blue scren, upalim ti komp i nekada zna da zastopa cim ga upalim i da se pojavi blue screen i tako 2,3 puta, nekada odjednom na fejsu i blue screen, radio sam system 2 puta i nista, help
@NapaćeniBošnjo brua to je do neta,ako ga vatas sa antenicom,update drajverod neta i sve ce bude full
Respect To :
@LoOdaK @SejnurHD @anDro_ @Muma
@NapaćeniBoÅ¡njo @BaÅ¡ovski @MegatroNâ,,¢ @Deko
----------------------------------------------------------------
》YouTube Channal Link :
https://www.youtube.com/channel/UCBPV31b6RUx4LcD6pMHwJQA
》Zivotni Moto :
》Ako me udaris dok sam dole,
》Bolje se pocni moliti,
》Da nikad neustanem!
#NenaD99 8)

Citat: NenoX99 poslato Jun 11, 2017, 23:18:40 POSLE PODNE
@NapaćeniBošnjo brua to je do neta,ako ga vatas sa antenicom,update drajverod neta i sve ce bude full

Ne mora biti do drajvera za net,moze biti do bilo kog drajvera,ili do neke cak komponente u racunaru

drajveri,virus il ti je nesto sto svabo kaze otkazalo najbolje ti je generalku kompletnog PC-a i vjeruj mi uvijek ces ustanovit poslje nje jos 1000 gresaka koje se daju ispravit,ja sam laptop kupio i odma mu generalku spuco ma stotinjak stvari nije bilo ok eno ga sad leti...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 11, 2017, 23:19:24 POSLE PODNE
Citat: NenoX99 poslato Jun 11, 2017, 23:18:40 POSLE PODNE

Ne mora biti do drajvera za net,moze biti do bilo kog drajvera,ili do neke cak komponente u racunaru
znam ali navodim svoj primer
Respect To :
@LoOdaK @SejnurHD @anDro_ @Muma
@NapaćeniBoÅ¡njo @BaÅ¡ovski @MegatroNâ,,¢ @Deko
》YouTube Channal Link :
https://www.youtube.com/channel/UCBPV31b6RUx4LcD6pMHwJQA
》Zivotni Moto :
》Ako me udaris dok sam dole,
》Bolje se pocni moliti,
》Da nikad neustanem!
#NenaD99 8)

planiram vako riješit nabit ga nogom da izleti napolje pa nebi ga donosio da mi nov dadnu
-propo-