My life story

Započeo King2, Jun 08, 2017, 03:45:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Gledam svi pravili nek svoje zivotne price pa rek hajd i ja cu...

Eh da pocnem,za one koje znaju i ne znaju zovem se Anel Fatić,dolazim iz obliznjeg mjesta nedaleko od Sarajeva po imenu Hadžići,imam 15 godina rodjen sam 30.10.2001.godine u Sarajevu,zivim u finoj ne tako skromnoj kuci al et ima se moze se sto bi se reklo,imam starijeg brata i sestru od 24 i 20 godina(ja jedini prco,ejj zivote pokvareni Ä'ojstiku xD),otac majstor za sve(najbolja struka graÄ'evina,pravljenje kuca,projektovanje i realizacija),majka snajderica,brat CNC konstruktor na racunaru,sestra CNC konstruktor na racunaru i Sanitarni Inspektor,ja aBd Web Designer,otac je roÄ'en u obliznjem mjestu nedaleko od Hadžića,Majka Polu Bosanka polu Albanka mada vise pripada Bosanskoj strani ali et,nazalost dedu i baku ili nanu kako hocete nemam jer eto rat je ucinio svoje,moj potomak Fatića dolazi iz Visokog,Mratinića i KreÅ¡eva,gdje imam familije toliko da i sam ne mogu nabrojat,skolu zavrsio sa vrlo dobrim uspjehom,nadam se i eksternoj maturi da ce bit TOP sto bi se danas reklo,veliki obozavaoc nargile,automobila i naravno informacione tehnologije i telekomunikacija,neko duze vrijeme sam se bavio "grafickim dizajnom" i C++ gdje me je moj brat poducavao,prvi kontakt sa racunarom i ostalom tehnologijom sam dozivio u 2009. godini kada je moj otac kupio prvi racunar,prva igra znalo se CS 1.6 jer ubio me bog ako sa tom igrom niko nije poceo svoj razvoj u racunarstvu i gamingu,poslje hajmo reci postao sam teski ovisnik o racunaru,sjedenje po 8 sati dnevno sto je bilo abnormalno za mene od tad 10 godina,pa su me roditelji malo odviknuli od tog jer sam stvarno tad bas popustio u skoli,nosim naocale ili naocare kako god na oba oka 0.59 +,tacnije dioptriju sam poceo nositi onog dana kada sam babi ili tati kako god poceo da radim jedan projekat gdje sam 12 sati radio i ispravljao neke sitne greske,tokom rada nijedan nisam imao simptom da sam zagubio taj dio da nosim naocale,ujutro me babo probudio u skolu i totalno ga nista nisam vidio bas je bio mutan,kontam u sebi ma hajd umijes se i bit ce ok,sto se i desilo ali kada sam dosao u sk,morao sam najmanje pola metra da knjigu odaljim da bih procitao nesto,slova na racunaru uzasno ni a nisam vidio a kamol nesto drugo,pa hvala bogu malo se saniralo ali opet imam manjih problema(pouka ovoga je nemojte raditi tati ili babi projekat do 12h sig cete nadrapati xD),poslje sam se bas bio uhvatio za tehnologiju najvise oko racunara,telefona,laptopa,operativnih sistema,softwera,hardvera,ma svega sto je bilo vezano za informatiku i racunare to je bio moj fah,kao neku vrstu rekreacije poceo sam da idem na streljastvo i folklor,poceo se malo muzikom bavit tacnije svirati klavijature,u streljastvu bas i nisam imao neki uspjeh ali se slucajno nasao neki trenerov prijatelj koji je drzao streljanu za vatrena oruzja gdje sam dobio poziv i otisao,prvi okusaj sa vatrenim oruzjem je bio Glock gdje mi je inercija ruku pojela koliko mi je pistolj trzao,sto se tice folklora tu sam bio oko 3 4 godine,razna putovanja,po Srbji,Hrvatskoj,Makedoniji,Sloveniji,Francuskoj,Turskoj,Bugarskoj,Rumuniji,ma nema gdje se nije islo,prestao sam iz razloga sto sam morao da pritisnem skolu a koreograf je malo bio bahat gdje je doslo do svadje mene njega i mog babe naravno,gdje je moj babo zamal prebio covjeka ali sreca nije doslo do fizickog kontakta jer ga je nazalost povukao za zivac jer je uvrijedio moju majku na nacionalnoj osnovi da je da prostite "Glupa Albanka" gdje je moj babo naravno prokuhao kao ciro,ali sreca pa smo ga ja i brat smirili inace stvarno ne znam sta bi bilo,poslje toga sam se posvetio skoli ono bas,gdje je bilo do 2h ucenja poslje sve slobodno,izlasci,kafe,nargile,igranje igrica,rad.Sa svojim babom imam ekstra povezanost,totalno smo opusteni,zezancija na nivou,sale,igre,moje prvo kusanje vozanje automobila i to Renault Lagune gdje sam se ja pogubio samo tako,nikad nisam imao problem da kazem da sam dobio 1 iz necega jer nije od tog posla da bude da kazem napastan da se dere il nesto slicno,uvijek se svaki problem rijesi razgovorom,odnos sa majkom je TOP,ma tacnije sa svima,nikad nisam imao problem da kazem nesto sto me muci jer sam znao da su u svakom trenutku tu za mene i da ce uvijek bit,brat mangup po svemu,bavi se svojom strukom CNC konstruktor na racunaru,izvrsava vratolomije(Parkour ili vam ga 3run),prvi covjek koji me poducio sve o racunarima,gdje sam ja poslje samostalno usavrsavao to znanje i povecavaoga i ulagao u sebe,sestra ko sestra,brizna fina,zavrsila Srednju Skolu kao i brat isti smjer,uskoro zavrsava Poljoprivredno prehrambeni faklutet odsjek Zootehnika i Animalna proizvodnja,usput radi kao Sanitarni Inspektor,ja po obicaju idem u skolu ucim,i noga preko noge dok ne napunim 20 i pocnem radi i naravno nenadjem kakvu normalnu da se ozenim.

Et odprilike to je neka moja Zivotna prica,da vas ne davim puno,budi te mi dobri i cuvajte se :)
Poslednja Izmena: Jun 08, 2017, 06:58:39 PRE PODNE od Cadilab
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Da vas ne davim puno?

Ja uso u post,srcani dobio

Nebi ja mogo ucit vise od 20 minuta da ga jebes
Teb svaka cast,odlicno si ovo napiso
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 08, 2017, 10:57:26 PRE PODNE
Da vas ne davim puno?

nebio ti meÄ'ed pa stavio nesto iz piramida u ovu temu momak mene bog uzo kad sam zapostio, inace dobra prica ja kad bi svoju piso nebi bilo kraja xd
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jun 08, 2017, 11:13:39 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 08, 2017, 10:57:26 PRE PODNE
Da vas ne davim puno?

nebio ti meÄ'ed pa stavio nesto iz piramida u ovu temu momak mene bog uzo kad sam zapostio, inace dobra prica ja kad bi svoju piso nebi bilo kraja xd
ista situacija