Black Project RolePlay (U izradi)

Započeo B185, Jun 25, 2017, 22:07:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Black Project RolePlay
(kreiran 20.06.2017, zavrsen n/a) Progress: ////////// 5%

Informacije o projektu:

- Projekat je započet (20.06.2017). Na njemu radim samo ja i ovo je moj prvi susret sa ovako većim projektom koji se zasniva na PAWN jeziku. Imam mnogo ideja koje ću realizovati, a vas obaveÅ¡tavati vremenom o toku ovog projekta. SAMP sam igram vec 5-6 godine i to baÅ¡ na roleplay serveru.  Pa zelim da pokusam da vratim tu staru samp scenu. Naravno, uz mnogo viÅ¡e dodataka i novina.

Register System:

- Kao i na svakom serveru, registracijom i kratkim tutorialom. Nisam hteo da preterujem oko ovog, napravio sam da bude jednostavno.

- Pri ulasku na server, ako nemate registrovan račun, prvo će vam prikazati dialog za uslovima koriscenja na serveru. Posle toga vam prikazuje formu za registraciju koja je sačinjena samo od sest stavke (lozinke, drzave, godine, pol, spawn, email). Nakon toga ste registrovani na serveru i krecete na krati tutorial, posle toga ste registrovani. Pravite svoj karakter, za sada neću o tome dok ne realizujem ideju do kraja.

Lepo izgledaju ove slike .. Srecno  8)
~Revolution Gaming OGC Info~
~SAMP IP:SOON~
~TS IP:SOON
~FORUM:SOON
Stranica:www.facebook.com/rgrp2k17

Community Owner : Pela
Community Scripter : Purda (pomaze)
Community Mapper : James
[color=]Community Director : Terzic[/color]

SEE YOU SOON!

Lep register system, srecno.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..