[WIP] Balkan State !

Započeo ᴍᴀʀᴋᴏᴠɪᴄ𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷, Jun 19, 2017, 13:02:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav Samperi i Samperke hteo bih vam pozdraviti da se vraca zajednica balkan state kao prvo sve je novo novi sistemi banke tdovi sve je novo zauzimanje kosac trave 12 unikatnih poslova makar dojdite i probajte mod uz administraciju 17+.Imate sve sto bi trebalo da bude ulice,govornice,zauzimanje,firme zauimanje,dm zona,free zone,derby imate to mi objavljujemo evente razna zezanje sistemi odlicni droga sadjenje sve u fullu 100%.Dodjite veceras u 20h NA OPEN SERVERA Cekamo Vas VAS BSTATE STAFF TEAM

Teamspeak3 ip: ts.e-trail.eu:9861
Forum : www.balkan-state.com jos se radi tako da za 5 do 6 dana gotovo
SAMP IP : 91.134.193.97:7795 Cekamo vas nadamo se da ce biti makar 50/50 i stavljamo 300 slota vidimo se pz
Respect to: Nindza, Harexe, Muma, SteXi, BaÅ¡ovski, anDroâ,,¢, Depay, Maxwellâ,,¢, Medo, Noki, Tosic, Andrijevic, Vincenzo_Peruggia, Cyllox, LOoDaK, King2.
Profesionalni skripter juce pa i danas
Respect xDDDDDDD

Citat: Nidža poslato Maj 15, 2017, 12:16:43 POSLE PODNE
Dobrodoso. Zelimo ti puno uspeha na ovom forumu.

Mogao si koju slicicu bacit al ajd, Sretno

Aj,Hvala Ma sta imam baciti sliku dodji probaj i vidi odusevices se login register sve u fullu trudio sam se da bude sve bolje i bolje !
Respect to: Nindza, Harexe, Muma, SteXi, BaÅ¡ovski, anDroâ,,¢, Depay, Maxwellâ,,¢, Medo, Noki, Tosic, Andrijevic, Vincenzo_Peruggia, Cyllox, LOoDaK, King2.
Respect xDDDDDDD

Aj,hvala svrati nam ahahah!
Respect xDDDDDDD

Mog'o si koju slikicu, al ajd, sretno.

Srecno
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..