[POMOC]Admin Baza!

Započeo Edo., Maj 02, 2017, 14:18:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Underpoint
Detaljan opis problema:Kako da napravim npr Admin Vozilo i Admin Bazu ali da samo admin i gamemaster mze uci u to vozilo
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Napravis provjeru ako je igrac admin da ostane u vozilu a ako nije da ga automatski izbaci iz auta..

Citat: anDro_ poslato Maj 02, 2017, 14:30:10 POSLE PODNE
Napravis provjeru ako je igrac admin da ostane u vozilu a ako nije da ga automatski izbaci iz auta..

@anDro_  Meni treba kako da napravim admin vozilo kako da dodam i kako da dodam Admin Bazu brate
• Founder & Developer •

Admin bazu izmapaj, radi kako oces, a admin vozilo radis kao i za svako dragu vozilo, odes in game i na to mjesto gdje hoces da bude to auto samo kucas ''/save admin vozilo 1'' (ovo admin vozilo 1 sto pise i ne moras tako mozes neki svoj text) i odes u Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP i tu nadjes savedpositions.txt i tu imas koordinate dalje znas valjda napraviti vozilo, a da admini i gamemasteru samo mogu koristiti ta vozila objasnio sam ti gore. Sve sam ti objasnio sad hoces li ti shvatit to ne znam.
Poslednja Izmena: Maj 02, 2017, 14:43:59 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato Maj 02, 2017, 14:40:32 POSLE PODNE
Admin bazu izmapaj, radi kako oces, a admin vozilo radis kao i za svako dragu vozilo, odes in game i na to mjesto gdje hoces da bude to auto samo kucas ''/save admin vozilo 1'' (ovo admin vozilo 1 sto pise i ne moras tako mozes neki svoj text) i odes u Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP i tu nadjes savedpositions.txt i tu imas koordinate dalje znas valjda napraviti vozilo, a da admini i gamemasteru samo mogu koristiti ta vozila objasnio sam ti gore. Sve sam ti objasnio sad hoces li ti shvatit to ne znam.

HVala ti :D
• Founder & Developer •