Hvala svima, al vise nece moci :)

Započeo EricK ツ, April 24, 2017, 21:53:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Drugari moji, prvo hvala svima zbog dobrih i losih komentara na mojim radovima, jer mi je svaki komentar pomogao da uradim sledeci put bolju verziju TDova i ostalo sve.. al ovako vise nece ici, jednostavno ne ide.. kad god bi imao vremena nesto da odradim krene nesto naopako, malo pre sam radio i nestane struje i ostalo, a usput me i Amain je*e u zdrav mozak sa brisanjem samo mojih postova, dok drugi mogu i po 15-20 komentara lupiti niko, nista.. Pre neki dan sam usao ovde nakon mozda vise od 3-4 dana, i haj rek'o da odgovorim na neke teme sto sam propustio jer znam da kako meni znaci svaki vas komentar tako i vama sigurno, i dobijem jednu lepu bananicu onako cokoladnu na 3 dana zbog "spama" al ajd.. Tako da drugari moji, hvala svima jos jednom i sve, ovim momcima sto sam odradio TDove i na FBu i ovde nadam se da ce vas sluziti i sve ostalo, ako ne onda jbg, imate mog ortaka @á´...ᴏᴍ á´...ᴀᴠɪsᴏɴ pa vidite sa njim, a on ako ovako nastavi, daleko ce dogurati i srecno buraz sa time (nisam u ovome uspeo da budem bolji, al zato u Driftu cu da ti poderem guzove) :) Eto nadam se da sam pomogao svojim postovima i sve to, nadam se da nisam nekome nista lose uradio i sve, to je to verovatno od mene, mozda se vratim na letnjem raspustu, al to nije sigurno.. Srecno svima i gud baj

Ne kontam :D

Ova tema ce biti LOCK jer stvarno nema razloga da bude otkljucana, ko god sta ima da mi kaze moze mi napisati u PP, a i moze me naci na FBu (www.facebook.com/erick.berry.754) !