MDizajn - Nova nada u svetu web dizajna

Započeo #Mikki, Avgust 25, 2016, 00:20:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MDIZAJN
Brzo, jednostavno i lako? Mi znamo kako!

Pozdrav svima, čast mi je da Vam predstavim svoj prvi ozbljan projekat u svetu Web dizajna. U pitanju je MDIZAJN, nova nada web dizajna u moru web dizajnera.

• ZaÅ¡to ovo radiÅ¡?
Pa oduvek me je web dizajn interesovao, i smatrao sam da je zapravo to ono pravo, ono čime bih se ja bavio.
  • Koja je shvrha svega ovog?
Prosto je, znam da će dosta vas da pomisli da je u pitanju zarada, e pa nije. U pitanju je znanje i iskustvo. Pa na kraju svih krajeva i zarada.
  • Kako kontaktirati MDizajn?
Više o nama možete pogledati ovde.
  • ViÅ¡e toga možete pogledati na linku iznad!
Iskreno se nadam da ćete mi pružiti priliku, pogledati i prokomentarisati sve ovo. Mnogo bi mi značio svaki komentar, pa makar bio i onaj u negativnom smislu.

*Napomena: Web prezentacija MDizajna nije u potpunosti završena tako da su moguće sitne greške.

*Obaveštenje: Traže se ljudi koji znaju da rade u PS-u i Illustratoru.

Ja stvarno ne razumijem sta je ovo?? jel ovo? a da nije? KIDACINAAAAA, EKSTRAAA, AWESOME

bar za mene  :D
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2016, 00:57:27 PRE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 25, 2016, 00:54:38 PRE PODNE
Ja stvarno ne razumijem sta je ovo?? jel ovo? a da nije? KIDACINAAAAA, EKSTRAAA, AWESOME

bar za mene  :D
Sta bi moglo da bude? :D

Otvori izbornik i scrolluj, to ću ti samo reći :D

I da kad stavljaš link svoj sajta, naglasi ga npr druga boja, odvojen od texta malo većim fontom da dolazi do izražaja, ja sam morao pročitati pola teksta da skontam gdje je link sajta :D

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Avgust 26, 2016, 21:16:02 POSLE PODNE
Otvori izbornik i scrolluj, to ću ti samo reći :D

I da kad stavljaš link svoj sajta, naglasi ga npr druga boja, odvojen od texta malo većim fontom da dolazi do izražaja, ja sam morao pročitati pola teksta da skontam gdje je link sajta :D
Jbg, uzeto u obzir. Hvala :)

Fina stranica al et mogli ste putem one.com uzet str 1.godinu djaba cak dobijes i razne domene na 1 godinu djaba a da nisu te poddomene ali hajd otom potom vazno je da radite onako kako treba :) sretno u daljem radu....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Lajk  8)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Aktivirate temu iz avgusta prosle godine, boze sacuvaj.. Treba obrisat ovima postove. @MEDO @Maxwellâ,,¢ @#Kasperzi ãƒ,,