[POMOC] SAMP IP

Započeo Vasic, April 03, 2017, 21:09:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znam da ovaj post nije za ovaj pdf,ali kada je ovaj pdf popularniji sta da radim! :D
Ovako
Problem Glasi: Kako da moj SAMP IP pretvorim u slova npr: samp.fgd-rp.info:7777
znam da treba da imam forum, ali kako onda da ga pretvorim kada otvorim forum!?
npr Skill Arena koristi ovaj: server.sa-rpg.com:7777
moze pomoc brzoo :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

To i mene zanima, ev i ja pitam isto pitanje
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nabavis domenu i u dns config namjestis na ajpi koi imas

To ti hosting odradi.. Javis se vlasniku hosta ili vec kome i on ti stavi primer "samp.qrac-project.com:9979" i "ts.qrac-project.com:7777" ! Nisam sad 100% al mislim da ti moras samo zakupiti tu domenu, koja ti kosta od 3 do 5e

Treba ti neka domena koliko ja znam.. Kasperzi, Nervozni, Ognjen Design i ta ekipa znaju vise oko toga pa ako se oni jave vjerovatno ce ti objasnit detaljnije.

ukoliko imas sajt na domeni toj samo u toj domeni trebas da napravis A DNS record gdje postavis samp onda on stavi isto kao sto nb ima uploader.noobot.info tebi to postavi kao samp.fg-rp.info i ti za redakciju postavis ip servera bez porta i ako ti je 7777 onda ne moras stavljat ono samp.fg-rp.info a ako je neki dr onda ides npr samp.fg-rp.info:7708,ugl treba da napravis taj A DNS Record to kad pronadjes tek tad ces imat taj ip,do tada uzivaj :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Imas dosta komplikacija sa tim :)
imas A rekorde i SRV rekorde koje moras da podesis u DNS-u
Naravno, ako imas vec domen i IP mogu ti pomoci da povezes

Ima neki fazon druže :) !
Na primer: Ja kad otvorim server šta će mi te tako specijalne IP-ove. Imam ip onaj običan i udri :D

Odes na cpanel nadjes advanced dns manager izaberes new record u polje hostname ubacis domenu tamo gde treba da izaberes koji record oces izaberes TTL ako te pita koliko ce biit taj record sta vec stavis 14400 u polje ip ubacis ip i to je to

Nije ti potrebno to  ;)
samo rejv i debele zene