SMF

Započeo King2, Mart 01, 2017, 21:45:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U kojem djelu mijenjam friking boju Nav Bara...(hitno znm da sam fulio topic jebaji ga)
SMF Tema Gaming Nation...
ko rijesi nek se javi u pm da mu nesto dam...
Poslednja Izmena: Mart 01, 2017, 21:46:59 POSLE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

neko???
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

@MegatroNâ,,¢  ja imam taj css editor u uredjivanju teme ali nmg da nadjem posto imam 3 4 css-a i u svima sam gledao ali nmg nac sad to je problem...

GAME OVER

Vrlo moguće da je u folderu images slika za boju navbar-a.
Ako ne, screenshot-uj trenutnu boju, otvori u nekom programu za obradu fotografije, pronaÄ'i color picker-om boju i CTRL+F tu boju u css-u.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 02, 2017, 01:04:32 PRE PODNE
Vrlo moguće da je u folderu images slika za boju navbar-a.
Ako ne, screenshot-uj trenutnu boju, otvori u nekom programu za obradu fotografije, pronaÄ'i color picker-om boju i CTRL+F tu boju u css-u.

sto se tice slika nista nema,a nece ni preko sc pa trazenje boje...

GAME OVER