[Pomoc] Padanje servera

Započeo LoOdaK, Februar 26, 2017, 22:41:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Neki edit da te bog sacuva
Detaljan opis problema: Upalim server (kucni) i udjem ig i izbaci dialog za login ukucam sifru dialog se sklone, ali ostanu one dole strelice i spawn dugme, idem alt + tab iz igre i vidim da se server ugasio, udjem u server log nista ne pise, zadnje samo da sam se ja connect na server
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ja sam davno sa tim imao problema da se server ugasi pokusaj barem je meni tako radilo da u server.cfg announce stavis na 1 jest da ce ti svako 2 3 minute izbacivat da ga pokrenes al sumnjam da ce ti se vise gasit....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

pa i jeste na 1  :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

e onda nez sto ti se gasi...
provjeri u server.cfg sta nisi fino ocitao ako ne bude tu problem onda .pwn nekako utjece na localhost(mada sumnjam za ovo .pwn)...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ma gledam cfg i ne vidim sta bi moglo uticati,mislim da je do skripte ( nezz kako ) ali kad upisem sifru tad padne srw

Citat: LoOdaK poslato Februar 26, 2017, 23:01:13 POSLE PODNE
Ma gledam cfg i ne vidim sta bi moglo uticati,mislim da je do skripte ( nezz kako ) ali kad upisem sifru tad padne srw

provjeri u skripti sta treba da se desi poslje logina,jer fkt nmp sta moze biti....

GAME OVER

Posto sam imao temu dole o dini2 i ubacio sam njega naravno.

Kada ubacim dini2 dobijem 1 warning symbol is never used: "INI_OpenFileInstance" problem je sto ovo Ini_open.... ne postoji u mojoj skripti

a kada izbacim ovaj dini2 i ubacim stari nemam ovog warninga vise, pa sumnjam da nije do ovoga

Kreator dini2 kaze da je 100 kompatibilan i da se ne mora nista mijenjati samo da se stavi [pawn]#include <dini2>[/pawn]

Citat: LoOdaK poslato Februar 26, 2017, 23:21:53 POSLE PODNE
Posto sam imao temu dole o dini2 i ubacio sam njega naravno.

Kada ubacim dini2 dobijem 1 warning symbol is never used: "INI_OpenFileInstance" problem je sto ovo Ini_open.... ne postoji u mojoj skripti

a kada izbacim ovaj dini2 i ubacim stari nemam ovog warninga vise, pa sumnjam da nije do ovoga

Kreator dini2 kaze da je 100 kompatibilan i da se ne mora nista mijenjati samo da se stavi [pawn]#include <dini2>[/pawn]

nezz sta fkt moze bit jedino da je ubagovan login to moze bit jedina solucija,,

GAME OVER

Ovo je nesto do dini2 sistema 100%