[Pomoc] Stats

Započeo Anonymous321, Februar 26, 2017, 18:48:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Neki edit
Detaljan opis problema: zanima me kako da kad se igrac registruje da odma ima vip lvl 4 ja sam nes nap al mni pise samo da ima vip 4 a nemoze ni jednu cmd koristit
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

posalji kako si napisao
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ma ubiti poceo sam tek to radit i rekli su mi da odma kod onplayerconnect stavim ovo: PlayerInfo[playerid][pVip] = 4;
i tamo kako ima padmin i to da nadjem pvip: i stavim pvip: 4 to mi je neko reko nezz ko i ja to nap i sta sad

CitatNemozemo nista bez kodova samo u kasike da gledamo
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ako stavis pod onplayerconnect onda ce davati svima moras staviti gdje ti se upisuju fajlovi kada igrac 1 put ulazi na srw gdje se registruje
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

a sta da ja tamo napravim jel mi mos vamo ti samo ubacit http://pastebin.com/p51AXgtt

Pokusaj ovo
PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;
ili
PlayerInfo[playerid] = 0;
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER