[S:RP] Space RolePlay

Započeo Haris353, Mart 21, 2017, 14:20:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.



O nama
Zajednica Space RolePlay osnovana je 2013 godine od strane Danijela. Zbog problema sa administracijom zajednica se raspala. Prije nekih šest mjeseci Danijel je ponovo pokrenuo projekat Space RP. Uskoro se pridružuju Rankoni i Babaya koji zajedno rade na serveru kako bi vam bilo zanimljivo. Nakon nekoliko mjeseci rada na serveru konačno smo ga otvorili. Nadam se da će vam se prezentacija svidjeti, a ako vam se svidi posjetite naš forum, TS3 a svakako i server.


Register/Login sistem
Sam sistem registracije se zasniva na priči o vašem prošlom životu. Ukupno imate 5 priča koje možete dobiti i koje možete pročitati. Spawn se nalazi pored aerodroma gdje se nalazi autobuska stanica. Sam spawn nije pretjerano izmapan. Tu se nalazi rent vozila da možete doći do grada i trafika da kupite neke osnovne stvari. Sam sistem možete pogledati u sljedećem videu.



Sistem stanova/kuća
Sistem kuća je vrlo jednostavan. Kupite kuću i imate je :) . Osim prednosti samog posjedovanja kuće vi u kuću možete ostaviti oružje kao i neke druge stvari koje ne bi željeli da drugi oduzmu od vas. Cijena kuće zavisi od veličine same kuće. Na serveru postoje tri vrste kuća:

  • Mala kuća
  • Srednja kuća
  • Velika kuća
Sistem stanova je isto tako vrlo jednostavan, kupite stan i imate ga. Pored ovog u stan, kao i u kuću, možete ostavljati neke vaše stvari. Na serveru postoje tri vrste stanova a to su:

  • Mali stan
  • Srednji stan
  • Veliki stan
Pogledajte par slika
A naravno pogledajte i video iz naše produkcije za stanove


Sistem biznisa
Sistem biznisa se zasniva na tome da kupite biznis a onda zaradite novac od toga što igrači kupuju u vašem biznisu. Zvuči jednostavno ali nije. Morate izabrati pravi biznis, i nadati se da će vam igrači dolaziti u posjetu. Na serveru imate dosta biznisa za odabir, nadam se da će te izabrati pravi



Sistem vozila
Na našem serveru imate mnogo vozila za odabir. Najbitnije od svega jeste da imate dubok džep. Mada imate i jeftinih vozila koja mogu poslužiti za početak. Vozila možete kupiti u jednom od naših salona.


Organizacije
Na serveru postoje dvije vrste organizacija:
-Legalne (državne)
-Ilegalne (ne državne)

Legalne organizacije:
*Los Santos Police Department (LSPD)
*Federalni Biro za Istrage (FBI)
*Vojska
*Novinari
*Parking servis
*Gradonačelnik
*Bolničari


Ilegalne organizacije
*Grove street
*Ballas
*Varrios los Astecaz
*Black Mafia
*Red Scorpions
*La Cosa Nostra
*Hitman
*Yakuza
*Los Santos Vagos

Pogledajte i par slika



Inventory sistem
Na našem serveru imate vrlo zanimljiv sistem. To je sistem inventorija. On vam omogućava da držite hranu kod sebe, i da istu jedete kada ste van grada ili radite neki posao kako bi spriječili glad. Inventori možete napuniti na trafici, 24/7 ili u našoj pekari.


Poslovi
Na serveru postoje dvije vrste poslova:
1. Legalni
2. Ilegalni
Legalni poslovi su oni poslovi zbog kojih vas policija ne može kazniti ni uhapsiti. Ilegalni poslovi su oni zbog kojih vas policija može kazniti i uhapsiti. Na vama je da izaberte koje poslove će te raditi i koliko. Važno je naspomenuti da kada radite poslove zaradjeni novac dobijate na plati ( svaki sat ) a ne po završenom poslu. Lokacije legalnih poslova možete pronaći u našem birou za zapošljavanje ( /gps )

Legalni poslovi:
*Farmer
*ÄŒistac ulica
*Poštar
*Bus vozač
*Taxi vozač
*Komunalac
*Mehaničar
*Kamiondžija
*Drvosječa
*Vozač goriva
*Rudar
*Pilot

Ilegalni poslovi:
*Diler droge
*Å vercer materijala


Pogledajte video iz naše produkcije vezan za posao Diler droge.


Sistem dodataka
Na serveru se nalazi jedan vrlo zanimljiv sistem koji vam omogućava da svoj skin koji imate malo "obučete" po svojoj želji. O čemu se radi. Sistem dodataka omogućava vam da sebi kupite dodatke koji uključuju:
-Kape
-Marame
-Naočale
i postavite ih na svog lika. Na taj način će te izgledati drugačije i isticati se meÄ'u ostalim. Sve dodatke možete pomjerati i mijenjati veličinu i na taj način prilagoditi svom skinu.




Berza
JoÅ¡ jedan vrlo zanimljiv sistem koji bi vam prestavio je Berza. Berza je povezana sa poslom rudar. Kako bi zaradili zlato i dijamante morate raditi u rudniku. Kada ste skupili odreÄ'enu količinu resursa možete ih prodati u berzi. Cijena zlata se kreće od 20 do 50 dolara, a dijamanta od 60 do 100 dolara. Na vama je da odlučite da li prodati ili čekati da cijena skoči.


Podatci o serveru
â–,,SAMP: 149.202.86.158:7777
â–,,TS3: 5.196.183.103:9998
â–,,Forum: www.space-rp.info
â–,,FB Stranica: https://www.facebook.com/spaceroleplay/


Poslednja Izmena: Mart 21, 2017, 14:24:47 POSLE PODNE od Haris353
Space RP
Forum: www.space-rp.info
TS3: 5.196.183.103:9998




Citat: Noki poslato Mart 21, 2017, 15:36:01 POSLE PODNE
Srećnno  :)
Hvala
Citat: Frenk. poslato Mart 21, 2017, 15:16:39 POSLE PODNE
Srecno :) Organizacije ste mogli malo lepse odraditi.
Hvala <3 , pokusat cemo jos bolje srediti
Space RP
Forum: www.space-rp.info
TS3: 5.196.183.103:9998


bravo, odlicno sve
samo rejv i debele zene