[POMOC] Oko pluginsa

Započeo Softic, Februar 15, 2017, 08:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: SA mod
Detaljan opis problema: Znaci update sam verziju streamer pluginsa na najnoviju.Posle tog krenem da startam na kucni server pojavi mi se kao neki .dll fajl i njega sam skino e sada se pojavljuje http://imgur.com/a/fnAQ2 ovo pa eto ako neko moze pomoci vrlo je vazno...
Deo skripte: //

Nova Kuca Community - Founder , Owner

Skripter neki,a ne zna ovo obicno resit -.-
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Nekad je lakse , koristiti i skinuti hack, skriptu , cit ili kako god zelis, nego popraviti nesto jednostavno, sve sto te zanima imas na google-u

Citat: Mr.Laky poslato Februar 15, 2017, 21:43:53 POSLE PODNE
Nekad je lakse , koristiti i skinuti hack, skriptu , cit ili kako god zelis, nego popraviti nesto jednostavno, sve sto te zanima imas na google-u
a ja mrzim kad se neko pravi pre pametan lool :(

Nova Kuca Community - Founder , Owner

Imao sam isti problem skini taj dll i ubaci ga u mod ako nece ubacis ga u system32 i radi ce ;)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Softic poslato Februar 17, 2017, 10:13:47 PRE PODNE
Citat: Mr.Laky poslato Februar 15, 2017, 21:43:53 POSLE PODNE
a ja mrzim kad se neko pravi pre pametan lool :(
Uglavnom kada vidim da je neko ovoliko bezobrazan i ponasa se kao dete ne zelim da mu pomognem , jer verovatno nisi cuo za sarkazam
a ako jesi onda ne znas kako to fukncionise i ne znas da prihvatis salu, a kao drugo ispascu covek pa cu ti objasniti u cemu je problem kao sto sam ti vec i naveo
resenje problema uvek potrazis na googlu ukoliko ne znas kako da resis , ako ne postoji na guglu pitas ovde i uvek ce ti neko pomoci ukoliko nisi bezobrazan kao sad
a resenje problema je sledece:
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
Skines i instaliras Visual C++ 2015 , restartujes komp pokrenes skriptu i radice
Ovo ti je moj savet da znas ubuduce kako da se ponasas ;)

Evo i ja sam ti hteo poslati ovo,ali kolega @Mr.Laky izgleda prvi stigao ali nmvz..
Softicu vidis da ti je on hteo pomoci a ti to ismejavas??
Ali ovo instaliraj i RR komp pokreni server i nece bit problema!!
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

@Mr.Laky ali ako zeli bit skripter ovo je za nejga "Sigurica",a ne problem do jaja jbg ;D

@VasqueZâ,,¢ Niko se nije naucen rodio, niti sam rekao nesto sto se toga tice, dao sam mu drugarski savet da se ne ponasa tako, jer nisam ni ja znao sve u pocetku, ali sam pokusao da naucim i naucio sam, jer ako ti se sve bude dalo na tacni, nikada nista neces postici niti u svetu sampa, skriptanja, niti u zivotu uopsteno, jer je vrlo usko povezano i opisuje karakter osobe :)