[POMOC]Virtual World

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 17, 2017, 17:39:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Unification Edit
Detaljan opis problema:Kada se spawnam u enterijeru i izadjem iz enterijera ne postavi mi lepo Virtual World na 0 .To mi se samo desava kada se spawnam u organizaciji a kada se npr. u kuci sve mi je normalno kad izadjem.Znaci samo kada se u enterijeru organizacije spawnam kada izadjem iz enterijera ne valja virtual world.
Dio skripte:
[pawn]      else if (PI[playerid][pClan] == 8 || PI[playerid][pLider] == 8)
      {
                        TuriuEnterijer(playerid, 10); SetPlayerVirtualWorld(playerid, 10);
         UG_SetPlayerPos(playerid, 228.2035,110.5827,1003.2188);
         return 1;
      }[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Februar 17, 2017, 17:45:46 POSLE PODNE od Maxwellâ„¢

Po mn najbolje stavis pod onplayerspawn
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);

Ne znam sta da ti kazem, mogu samo da je Unification zbugan do bolaa, gori od SM-a znam iz iskustva  ;)
samo rejv i debele zene

Citat: Harexe Seljak poslato Februar 17, 2017, 19:02:37 POSLE PODNE
De kodove kad izlazi iz org baze
Kada se spawnujem na default ili npr. u kuci kada udjem i izadjem iz org-e bude kako treba

Pronadji kako je definisan Vw, jer je verovatno definisano drugacije, ili pod nekim publicom ili stockom, jer se desava da kada pravis nove interijere , ume da ubaguje tajmer ako je u publicu ili stocku , jer su uglavnom tajmeri za igrace, skripteri nisu mislili na globalne tajmere, probaj da pronadjes pa mi iskuckaj u pm pa cemo da reesimo to :)

Nisi mozda dobro #define vw?
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"