[POMOC] pawn kod

Započeo AlienWare95, Februar 07, 2017, 15:16:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema:  nije problem nego ako bi neko mogao da mi pomogne kako bi mogao napraviti pijacu npr igrac ukuca /pijaca gold 10 10 i postavi golde na prodaju po ceni od 10$ i tako nesto. ako neo zna nek se javi :)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
www.Game-State.com" style="border-style: none;

Ja msm ovako moras otisc u igru i stani na mesto gde zelis bit pijaca i /save i posle odes Ctrl+F i nadji gde pise CreateDynamicPickup i ubaci poziciju i napravice se pickup mozes naci na net nesto slicno tome barem ja tako mislim :D
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

ma brt ti mn ne razumes xD lako je napraviti pickupove ne trebaju mn pickupovi napravicu ja to mn trb kod za pijacu postavljanje pijace i kupovina a to za pickup ides T /save sacevas poziciju i ubacis  [pawn]CreateDynamic3DTextLabel(""zutabre"[PIJACA]\nkucaj /pijaca da postavis", -1, 1500.1879,-1749.8934,15.4453, 15.0, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 1, -1, -1 );[/pawn]

Jbg nezz aj pitat cu burazera
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

#Rakic on je ovo napisao " kako bi mogao napraviti pijacu npr igrac ukuca /pijaca gold 10 10 i postavi golde na prodaju po ceni od 10$ i tako nesto. ako neo zna nek se javi  " ako znas pomozi mu

Citat: #Rakic poslato Februar 07, 2017, 16:43:24 POSLE PODNE
Ti zelis da kreiras dynamic pijace ingame ?
.  Pa nebitno mi je moze i dynamic a mz i pwn u skripti

Pa onako snalazim se jbg ubacio sam bilborde i par stvari.

Samo osnovne definicije postavljanjavi kupovine da igrac kupi i proda stvar koju zeli ostalo cu vec sam

Kopira se BM a? 😀

[pawn]
#define MAX_PIJACA 10
enum pijaca
{
     Float:PijacaX,
     Float:PijacaY,
     Float:PijacaZ,
     pPostavljena,
     pCena,
     pStvar[60]
};
new PijacaInfo[MAX_PIJACA][pijaca];
new Text3D:PijacaLabel[sizeof(PijacaInfo)];
[/pawn]
Probaj sad sam pa ako ne mozes zavrsicu ti ja. 😊

Haha kopira se sve xD ne samo on xD na kraju ce biti 6servera u jednom xD aj zavrsi aj posalji mi i zavrsetak pa ako be uspem njega cu ubacim. xD