6 godina NooBot SA:MP servera!

Započeo [NB]Anchy, Februar 11, 2017, 15:33:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Dragi igrači NooBota pozivamo vas da uveličate žurku svojim dolaskom 19.2. u 20h povodom obilježavanja 6 godina postojanja NooBot SA:MP servera.U ovih 6 godina bilo je i uspona i padova ali ponajviše uspona jer slabo koja zajednica a kamoli server mogu izdržati 6 godina kao što smo mi to uspjeli. NooBot je opstao zahvaljujući trudu i radu svih nas.
Želimo se odužiti našim igračima tako što ćemo organizirati žurku na kojoj možete očekivati LEVELUP i MONEYUP.
Stoga vas pozivamo da se odazovete u što većem broju kako bi ova žurka bila zapamćena kao jedna od najvećih na NooBotu.

Zamolili bi vas da se pridružite eventu na FaceBooku, isto tako da i pozovete što više prijatelja na taj FaceBook event kako bi nas bilo što više.
Link eventa: https://www.facebook.com/events/224723811326219/

NooBot - Više od igre!

Poslednja Izmena: Februar 12, 2017, 23:42:11 POSLE PODNE od [NB]Anchy

Izgleda da se NB otvorio u neko vrijeme kada sam i ja počinjao samp igrati... :)

Svaka cast Zajednici! :D

TRAXX
SAMP Professional Scripter
                  FB: https://www.facebook.com/traxxscript

6 godina aleee, svaka cast :)
samo rejv i debele zene

Meni je NooBot bio prvi samp srw ;) I mogu reci da je odlican
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

imam problema sa povezivanjem sa serverom, kada udjem na srw, pise mi proveravanje cheata neuspesno. I pise da skinem noobot launcher. a ja vec imam skinut launcher, ne mogu se nikako registrovati :(
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Februar 11, 2017, 21:43:26 POSLE PODNE
imam problema sa povezivanjem sa serverom, kada udjem na srw, pise mi proveravanje cheata neuspesno. I pise da skinem noobot launcher. a ja vec imam skinut launcher, ne mogu se nikako registrovati :(

Ulaziš IG preko launchera

Ulaziš IG preko launchera
[/quote]

Problem je sto nisam registrovan :D
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Na launcheru unesi željeno ime i šifru, ostatak registracije se obavlja ingame.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Sretno u daljem nizu godina :D <3

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Cestitam, do punoljetstva makar.
Skripta odradjena na vrhunski nacin, malo mi se ne svidja DM izmedju mafija/bandi ali sta je tu je, nadam se da ce se popraviti sto je vise moguce.
Uglavnom, ako zelite da "pustite mozak na pasu" onda je noobot pravi izbor za vas.