[POMOC] CS 1.6 na stimu

Započeo Andrijevic SKAMER, Januar 31, 2017, 19:03:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav ljudi, instalirao sam CS 1.6 na stimu i usao da igram sve odlicno radi osim kad stisnem 'B' da kupim gun ili nesto drugo baca neku crnu sliku i posle 2-3 sekunde se sve vrati u normalu, isto tako kad stiskam ctrl da cucnem esc za udjem u opcije i kad udjem u konzolu sve se isto desava kao i kad hocu da kupim gun.
A kad igram obican CS ne preko stima sve u fullu radi. I imam problem kad gasim cs na stimu pise da je jos ukljucen a ja kad idem play nece da udje moram da ugasim cs a nece nikako. http://prntscr.com/e2s2w9

Graficka je GeForce neka 512mb ( ne verujem da je do graficke )
samo rejv i debele zene

Probaj otici gdje ti je Steam pa izbrisati igricu ne je brisati dok je library pa kad ponovo udjes na Steam ponovo je instaliras.

Ti mislis da uinstal cs i opet instal? @GaZzDa 2901
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 31, 2017, 19:47:29 POSLE PODNE
Ti mislis da uinstal cs i opet instal? @GaZzDa 2901
Da, samo nemoj uninstall iz library moze ti nestat pa da je ponovo kupujes to se meni desilo sa jednom igricom, samo je deinstaliras kada odes gdje ti je instaliran steam pa izbrises odatle, mozda ce da proradi.

Igrica ti ne moze nestati ako ides uninstall u library, ovo je cista dazinformacija.

Odradi uninstall, a ako nakon toga ne bude sljakalo onda se posavetuj na steam forumu koji ima posebnu kategoriju namenjenu cs 1.6. Tu ces dobiti pravi odgovor.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"