[WIP] LARPGGW (Nesto unikano!)

Započeo domo101, Januar 10, 2017, 21:37:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naziv projekta: Los Angeles Gangwar/RPG
Osnivac:Ja
Clanovi tima:
Ja
Zasluge: Nitko za sad
Zasluga za ideju: Jos nisam vidio nikoga dosad da ovako nesto radi / da je napravio... :D
Vrsta projekta: Gamemode, systemi, a mozda bude i server ;)
Dodatno:Mod je tek u ranoj fazi izrade, sto cete moci vidjeti iz prilozenog...

LAGW|RPG

Q:
"Od kojeg Rusa si ukr'o skriptu?"
Skripta je raÄ'ena od ciste 0. Svaku liniju u kodu sam ja osobno napisao...
Q: "Zasto je radnja u Los Angelesu a ne Los Santosu?"
Jednostavno zato sto su gang-ovi i ostale organizacije kao iz stvarnog zivota i cilj nam je na neki nacin to imitirati. Neki od gang-ova su Cripsi, Bloodsi, Latino Kings, Hidden Valley King, itd...Takoder imamo drzavne sluzbe Los Angeles Police Department i SWAT.Q: "Zasto u nazivu imas i Gangwar i RPG? Jel to neka greska?"Ne, nije greska :) ... Kao sto pise gamemode je Gangwar/RPG znaci da ima aspekte i gangwara i RPG-a. Jer radnja se odvija iskljucivo oko gangova/policije/mafije, itd. sto znaci da ce se Roleplayati GangWarovi. Znaci nece biti bas mogucnosti kupovanja osobnog vozila, zaposljavanja, ali nije ni klasican gangwar gdje samo uÄ'ete u tim i ubijate protivnike. Naime kad se odlucite za jedan tim ne mozete ga promjeniti sve dok ne platite 50000$, a cak i onda ste u opasnosti jer ce to saznati gangsteri vaseg bivseg gang-a, te ce vas vjerojatno progoniti. Takoder ce svaki gang imati svog "Big boss-a" odnosno Å¡efa te cijele kriminalne organizacije.

Q: "Pa kako mislis da cijeli gang moze funkcionirati samo sa 1 covjekom kao liderom?"
Ma i za to sam se pobrinuo...Svi u gangu ce biti podjeljeni u razlicite grupe kojima ce na celu biti neki ljudi koji su kao neke desne ruke big boss-u. TakoÄ'er ukoliko se igrač druži najviÅ¡e s odreÄ'enim ljudima moći će napraviti taj svoj crew s njima(samo ako su iz istog ganga naravno), ali cete i dalje Å¡efa grupe i big bossa.

Q:
[size=78%]"Jesi li onda i prilagodio skinove i boje? (Pa bloodsi moraju biti crveni)"
Naravno, sve boje su kao i u rl gangova, skinove sam takoÄ'er pazljivo birao jer nije vazno samo u koje boje je obucen nego i koje je rase/nacionalnosti, itd. Takoder svaki team ima i 1 zenski skin na izbor.

Q:
"Gdje se nalazi koji gang?"[/size]Evo to je taj neki prototip kako bi na pocetku to trebalo izgledati...Naravno cijela mapa ce biti podjeljena u gangzone te ce se Gangwarovima zauzimati/oduzimati itd...Q: "Zasto Bloodsi i Cripsi imaju najveci teritoriji, a Almighty Black P .Stone Nation(ABPSN) i Grape Street Compton Crips(GSCC) najmanji?! I zasto su ostali gangovi stavljeni tamo, pa to uopce nisu gangsterske cetvrti!!!"Znaci kao sto sam rekao cilj je imitirati kako je to u RL, Bloodsi i Cripsi su najjaci i najveci rivali u LA-u, tako da ce ovdje dobiti najveci teritoriji i najbolje oruzije za pocetak. Naravno nebi bilo fer kad to nebi imalo svoju drugu stranu...Da biste usli u Bloodse i Cripse trebate imati minimalno 200 ubojstava. Sto se tice ABPSN-a i GSCC-a oni su kao neki manji gangovi i nisu potpuno neovisni, tocnije ABPSN-om upravljaju Bloodsi, a GSCC-om Cripsi, ali i odlazak kod njih ima svoje prednosti, jer ukoliko ste tamo i dostignete 200 ubojstava mozete se prebaciti u Cripse(Ukoliko ste u GSCC), odnosno Bloodse(Ukoliko ste u ABPSN) bez novcane naknade od 50000$. Zasto sam stavio gangove u ne-gangsterske dijelove grada? Pa zato sto mi je bilo glupo da se radnja odvija samo u istocnom LA-u, ali bez brige i to smo odradili da ima nekog smisla jer svaki gang ima svoju pricu iza sebe...npr. Surenosi su iz LA opcenito , ali nisu toliko jaki jer na njih ima utjecaj Meksicka mafija te je njihova zona odma pored Meksicke mafije(koja se takoder planira ubaciti u gamemode). Latin kings ne mogu biti u rangu s Bloodsima i Cripsima jer oni nisu iz LA nego su tek sada dosli iz Chicaga, te su se odlucili smjestiti uz obalu gdje cesto zalaze bogati turisti, a kao svi gangsteri i oni vole novac. Hidden Valley Kings su dosli iz Charlotte, a njihov big boss je kupio nama poznati Burg, no naravno nece se baviti restoranom, to je samo maska za njihove druge poslove(takoder su pazljivo birali lokaciju blizu banke).Q: "Ma ja cu najbolje biti SWAT, moze?"Da bi usao u SWAT moras imati score minimalno 200 (score=ubojstva-smrti) i prije toga moras biti u timu LAPD.Q: "Pa kako cu to sve znati prije ulaska u neki tim?"
Svatko ce dobiti upute u stilu dijaloga kako bi razumjeli sve...Ovi dijalozi ce vam iskakati nakon registracije i prije izbora klase/tima

Q:"Alo! Izdajice roda svoga, zasto je sve na Engleskom?!"
Bez brige, gamemode ce biti multi-language, tj. imat ce te mogucnosti birati izmedu Engleskog i Hrvatskog jezika...
Q:"Ukoliko bude server hoce li imati nekih pravila?"Naravno, ali nista poput MG, PG i slicno...Bit ce 0 tolerancije na cheatovanje i vrijedanje u bilo kojem obliku...Religijskom,nacionalistickom,rasistickom i slicno!Q:"Zasto su ti ovako jadni textdrawovi? I moja baba Perinka napravi bolje!"
Textdrawovi ce se rjesiti, uvijek prvo radim funkcionalnost i prototip, a onda dizajn...
Q:"Imas jos neke slike?"
Poslednja Izmena: Januar 10, 2017, 21:42:49 POSLE PODNE od domo101

TEMU ZAKLJUCAVAM JER MI IZ NE ZNAM KOJEG RAZLOGA NE ZELI POSLATI POST ONAKAV KAKAV SAM NAPRAVIO NEGO JE SVE ZBRKANO, A NE MOGU GA VISE NI EDITOVATI...