[Pomoc] Skripta za Alat (alat za pljacku)

Započeo Kol3, Januar 05, 2017, 14:22:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:San Union
Detaljan opis problema:Ovaj Mod sam uzeo da isprobam i da stavim na server ali nikako ne mogu da nadjem alat za pljacku pa se bojim da mozda onaj koji je pravio mod da nije ni stavio pa ako neko moze da pomogne da nadjem preko skripte ili nesto.Hvala
Dio skripte:Dacu ako treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Dacu ako treba

Odes u pawno otvoris taj mod i pritisni CTRL+F i tu kucas alat ili kucaj crno trziste, gdje se vec kupuje alat, nadjes koordinate gdje pise da se kupuje alat(onda ih kopiras) onda upalis server.exe i odes na taj kucni srw u sampu, valjda ima cmd gdje se mozes portat do koordinata i u tu zaljepis te koordinate(evo primjer komande /portdokoordinate 000.00..0.0 (ovo sam nesto izmislio ali tu treba da budu te koordinate koje si kopirao). Valjda si skonto.
:D
Poslednja Izmena: Januar 05, 2017, 14:36:46 POSLE PODNE od anDro 2901

Skonto sam ja ali ta komanda da idem do te kordinate ne postoji,ali ja sam i mislio tako nesto da uradim ali ne znam kako

Ako nemas pickup za kupovinu dat cu ti ja iz athlone skripte pa pokusaj ubaciti ili mozes sam skinut mod pa onda

Ne reseno je hvala Master[X] brate hvala puno kako si odma znao kordinate?

Ako mislis na ovo ima - http://imgur.com/a/EiBp8
Ako znas kako resit reci pls ovo mi je vazno

U komandi ti je da mozes uzeti alat na koordinatama 957.6459,-1556.1531,13.5798 promeni ih sa svojim

A kako mogu ja da odem na te kordinate? to me zanima