[Savijet] Mobitel u TD-ovima

Započeo Hacker1337, Januar 04, 2017, 15:29:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Ovako treba savijet oko dodavanja mobitela u TD-ovima
Detaljan opis savjeta: Dali je pametno i koliko je stetno dodavati mobitel u kutu da bude u TD-ovima kao tipa ono /mobitel i stvori se mob te ti te marke na igracevom ekranu te ima mogucnosti pisanja sms-a poziva itd jer sam cuo da je moguce da se stvori lag na serveru mozda cak i crash servera, rijetko gdje sam to vidio a neki serveri pruzaju tu mogucnost tek nakon 40+ levela pa dali je oametno to omoguciti igracima lvl 1
Komentar: eto

Ma kakav lag to su samo textdrawovi .Po meni i nije bas pametno jer mnogo oduzima vremena da koristis taj mobitel tako da nije bas praktican ali kako hoces.

Hvala ti, zanimalo me bas dali moze uzrokovati nekakvu stetu... hvala na odgovoru pa nije bas prakticno i to al opet malo zabavnije  :D

Lag i crash nece stvarat mozda ce nekad jedino bugat malo to sam ja radio na jednom svom modu ne znam da li sam na ovom forumu objavio..uglavnom jeste to lepo videt al smor koristit mnogo vremena oduzme  :D

Nece lagovati, imalo je to na New Wave serveru, lepo je videti to. Ali na tom serveru je bilo pogresis broj ne mozes da obrises jedan broj nego mora sve ispocetka, sto kaze Noki oduzme mnogo vremena  :D
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 04, 2017, 17:59:47 POSLE PODNE
Nece lagovati, imalo je to na New Wave serveru, lepo je videti to. Ali na tom serveru je bilo pogresis broj ne mozes da obrises jedan broj nego mora sve ispocetka, sto kaze Noki oduzme mnogo vremena  :D

Ma broj bi napravio u dialogu ko kad pisete password pa da se moze brisati to bi bilo fora  ;D

Citat: Hacker1337 poslato Januar 04, 2017, 18:57:00 POSLE PODNE
Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 04, 2017, 17:59:47 POSLE PODNE

Ma broj bi napravio u dialogu ko kad pisete password pa da se moze brisati to bi bilo fora  ;D
Jednostavno

Usput kad smo vec tu da ne otvaram novu temu,  znate ono kad netko ubaci neku sliku na bilboard to sam vidio na jednom serveru pa kako se to ubaciva? Ono lik i drug mu se uslikali i to ubacili na bilboard

Citat: Hacker1337 poslato Januar 04, 2017, 19:07:22 POSLE PODNE
Usput kad smo vec tu da ne otvaram novu temu,  znate ono kad netko ubaci neku sliku na bilboard to sam vidio na jednom serveru pa kako se to ubaciva? Ono lik i drug mu se uslikali i to ubacili na bilboard
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=102148.0

CreateArt("lokacija", type(velicina slike 0,1,2,3), x, y, z,   Rx, Ry, Rz, drawdistance);
DestroyArt(id); 

Kad ovo dodam  u skriptu pa gdje sa dodam sliku msm u koju mapu kad sve upload na hosting